عروس عموم هیچ اعتقادی ب نماز و قرآن نداره و امامان میگه براساس کتابهایی که خوندم میگم اماما برضدایران بودن میگه ایرانی ها خرافاتی هستن انقدگفت ی مدت بی اعتقاد شدم چون من مذهبی بودم و اعمال رو بجامیاوردم چند وقت پیش واس امام حسین پست گذاشتم باهام جزوبحث کرد باز برگشتی ولی من واقعا بانماز و امامان آرامش میگیرم اونا همش خارج هستند از همه لحاظ عالیه خیلی هم خیره به همه کمک میکنه ولی بخاطر نماز من از من دلگیر میشه
و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤ خدای تو عذاب میکند ، خدای من میبخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده میشوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا میگیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم میکند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان میدهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق میورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔
چرا اینقدر قیمه هارو قاطی ماستا میکنین چرا اعتقادات همو کنکاش میکنین بیخیال بابا از این به بعد درباره اعتقادات حرفی شد بگو در مجلسی نشسته بودیم ناگهان خری امد و گفت 😎