عروس عموم هیچ اعتقادی ب نماز و قرآن نداره و امامان میگه براساس کتابهایی که خوندم میگم اماما برضدایران بودن میگه ایرانی ها خرافاتی هستن انقدگفت ی مدت بی اعتقاد شدم چون من مذهبی بودم و اعمال رو بجامیاوردم چند وقت پیش واس امام حسین پست گذاشتم باهام جزوبحث کرد باز برگشتی ولی من واقعا بانماز و امامان آرامش میگیرم اونا همش خارج هستند از همه لحاظ عالیه خیلی هم خیره به همه کمک میکنه ولی بخاطر نماز من از من دلگیر میشه
و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
رابطتو باهاش نموم کن همچین ادمایی ادموبی ایمان میکنن
خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
به جای اینکه به خاطر حرف یه آدم از اعتقادات دست بکشی میرفتی تحقیق میکردی تا به علمی برسی که بتونی در برابر این آدما از اعتقادات دفاع کنی.....
در عجبم از عروسی که ادعای روشن فکری داره و سر اعتقادت با تو جر و بحث میکنه...و بیشتر در عجبم از تو که خودتو بازیچه دست چنین آدمی کردی!!!!!
آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤ خدای تو عذاب میکند ، خدای من میبخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده میشوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا میگیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم میکند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان میدهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق میورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔
خب الان چی بگم من کلا کاری به درست و غلطش ندارم ولی هر کس هر عقیده ای داره باید بهش پایبند باشه مثلا اون انقدر به عقیدش پایبنده که به پست اینستا تو هم کار داره ولی تو انقدر سست ایمانی که حرفای اون باعث میشه به نماز و روزت شک کنی