2777
2789
عنوان

عروسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1974 بازدید | 69 پست

سلام. من باهاش هم عقیده هستم. اما تحمیل عقیده ش به دیگران کار درستی نیست. بهش بگو تو به این باور رسیدی اما من نرسیدم. نمیتونم فقط از رو حرفای تو باورم رو عوض کنم. هر زمان منم مطالعه و تحقیق کردم و متوجه حقیقت شدم اون موقع خودم تصمیم میگیرم. ضمن اینکه این موضوع نباید رو دوستیتون تاثیر بذاره.

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای برآن کس که به این دره ورافتاد

با آل علی هرکه درافتاد ورافتاد

عزیزم متاسفانه چند وقتی هست که وهابی ها با تبلیغات گسترده و خرج های هنگفتی که میکنن دارن جوونای شیعه رو نسبت به دین و ائمه دلسرد میکنن حتی بعضیاشون اصل دین و خدارو نشونه گرفتن جالبه همه جوونامون که به این تفکرات روی اوردن حرفاشون یکیه پس معلومه همه از یه سرچشمه دارن تغذیه میشن ، دکتر روانشناس باشه پیامبر که نیست پسر همسایه ما روانشناسه با یه بچه طلاق گرفته مگه قراره علامه دهر باشه اونم ادمه اونم اشتباه میکنه 

پس از اونجایی که احتمال تاثیر گذاری شما روی عروستون خیلی کمه سعی کن ازش دور باشی ما از فردای خودمون خبر نداریم شاید فردا نباشیم پس بخاطر اینو اون اخرتت رو خراب نکن حالا که هنوز دست خدا تو دستاته تو رهاش نکن

توهم ساده اییا با عروس عموت پیامک بازی میکنی میذاری روت تاثیر بذاره عوض اینکه تاثیر گذارباشی تاثیر ...

اصلا ببین چقدر ادم به یکی رو بده طرف جفت پا بیاد وسط اعتقاداتش!!!رو نده عزیز من اصلا لزومی ب جواب پس دادن نیس!!!!از ادما بت نسازید

...

داستان زندگی حسین کامل شوهر خواهر صدام رو بخون که رفت حرم امام حسین رو تخریب کنه فریاد زد منم حسینم تو هم حسینی من میزنم اگه تونستی تو هم بزن بعد چندوقت صدام بهش شک کرد و اوردش عراق و چه بلاهایی که سرش نیومد و در اخر به دست صدام به درک واصل شد 

فیلماش رو ببین که چطور میشه اینده کسی که با خدا و اهل بیت دشمنی کنه

حالا اگه خودشون بودن میگفتن به شما چه من اعتقادی به نماز ندارم و فلان 

ایشونم اگه روانشناسن باید اینو بفهمن چون شما به آرامش میرسی باید خودتو به نماز وصل کنی نه اینکه نهی کنن

روانشناسی به مدرک نیست که 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

همیشه یه عده گرگن تولباس میش این خانم اگه خیلی سرش میشه وخیرسرش روانشناسه باید بدونه اصل اول روانشناسی اینه احترام به نظرات وعلایق دیگران ...ابیشترروانشناساخودشون روانی تشریف دارن ندیدین چندروز پیش 20:30نشون داد طرف خیرسرش مشاورازدواج بوداز مصرات ازدواج میگفت ...همه اینابه کنارشماهم ایمانتوقوی کن که هرننه قمری نتونه به این راحتی تفتیش عقایدت کنه

الهی چنان کن سرانجام کار.      توخشنودباشی ومارستگار

دواصل مهم "به من چه"و"به توچه"روسرلوحه زندگیمون کنیم دنیاگلستونه

هرکسی روتوگورخودش میزارن عیسی به دین خود موسی به کیش خو

الهی چنان کن سرانجام کار.      توخشنودباشی ومارستگار