2777
2789
عنوان

عروسمون

1974 بازدید | 69 پست

عروس عموم هیچ اعتقادی ب نماز و قرآن نداره و امامان میگه براساس کتابهایی که خوندم میگم اماما برضدایران بودن میگه ایرانی ها خرافاتی هستن انقدگفت ی مدت بی اعتقاد شدم چون من مذهبی بودم و اعمال رو بجامیاوردم چند وقت پیش واس امام حسین پست گذاشتم باهام جزوبحث کرد باز برگشتی ولی من واقعا بانماز و امامان آرامش میگیرم اونا همش خارج هستند از همه لحاظ عالیه خیلی هم خیره به همه کمک می‌کنه ولی بخاطر نماز من از من دلگیر میشه

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب اون چ ربطی داره نمازت؟ 

شیطانه

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

عیسی ب دین خود موسی ب دین خود کی می خواییم یاد بگیریم بر اساس عقاید دینی هم قضاوت نکنیم اصلا دین و عقاید هر کس موضوع شخصیه و نباید در بارش با دیگری بحث کرد 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
وا به اون چه اعتقادات تو چیه  دمشو بچین

آخه من دوستش دارم دکتر روانشناس هستش 😭

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر