2777
2789
عنوان

دیگ دوس ندارم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 86 پست
والا منم خیلی درونگرام ولی کاملا راضی ام از وضعیتم همیشه ساکت و آروم 😅 چیه اخه حتما باید شاخ کلاس ب ...

من خیلی بدم میاد که شاخ باشم اصن از مفهوم شاخ بدم میاد واقعا ک چی  

منم یه روزایی راضیم از اینکه ساکتم یجاهایی خیلی به نفعم بوده ولی یجاهایی بخاطر اروم بودن تنها موندم :*)

‏یه شیشه رب داشتیم تموم شد، توش زیتون ریختیم اونم تموم شد، الان توش نعناع خشک ریختیم هر بار که در کابینتو وا میکنم دستش یه کاغذه که توش نوشته HELP

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستش وقتی تاپیکتونو خوندم دلم گرفت 🤕

به قول شما😏

نکته ۱ 

من درک میکنم آقایانی که میان اینجا درد و دل میکنن (چون احتمالا خیلی تنهان) 

پ.ن: جدای اون برادرایی که قصدشون فقط اذیت و آزار و الافیه😝😠😤

نکته ۲

کم حرفی از نشانه ی آدم بی عرضه نیست! نشانه ی آدم داناست.

چون همیشه امام و پیامبرا مارو به این کار تشویق کردن؛

و من به شخصه محبوبیتم بین بقیه بخاطر کم حرف بودنمه!

کم حرفی وقتی بد میشه که جاهایی که باید حرف بزنین هم حرف نمیزنین و بقیه فکر میکنن خیلی بی اعتماد بنفس و خجالتی هستین.😔😮

سوال: دلیل کم حرفی و بی اعتماد بنفسی خیلی زیادتون(زیاد چون خودتونو بی عرضه خطاب میکنین!) از نظر شما چیه؟

پ.ن: حس معلما بهم دست داد😄😁❄

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
من خیلی بدم میاد که شاخ باشم اصن از مفهوم شاخ بدم میاد واقعا ک چی     منم یه روزایی راضیم ...

توی این زمونه باید تنها و مستقل بود 

هیچ‌کس‌نفهمیدِ...                                     که‌خداوندهمِ تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِ ...                 _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِ⁦⁦♥️⁩

کم کم باید بری جلو 

اول با خودت کار کن 

مثلا که امروز حتما با یکی از همکلاسیهات ۱ جمله حرف بزنی مثلا در مورد اینکه این ترم‌چند واحد برداشتی یا هوا چقدر گرمه یا هر چیز دیگه ای 

اما بگو

بر ترست غلبه کن پات رو محکم بکوب رو زمین برو جلو ۱ جمله بگو

دفعه بعد با دو نفر حرف بزن و دو جمله بگو

به یکی بگو میشه جزوه ات رو بگیرم ببینم فلان قسمت رو درست نوشتم یا نه 

به یکی دیگه بگی استاد ترم بعد واحد ... کی میشه 

خلاصه کم کم‌ باید بری جلو

هرروز د اینه به خودت بگو من از همه بهترم من دارم تحصیل میکنم و خیلی خوبم گور بابای همه

همش با خودت تکرار کن

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
اینجوری نگو ادم ناراحت میشه 😑 تو خونه و فامیل هم همینی؟ کم حرفی؟ یا اصلا مشکلت چیه که نمیتونی ارت ...

بله تو فامیلم همینم 

نمیدونم باید با بقیه چطوری رفتار کنم 

چی بگم 

چطور حرف بزنم 

از چی حرف بزنم .وقتایی هم ک تو یجایی هستم دست و پا چلفتی بازی در میارم ک اون لحظه دوس دارم بمیرم😔😔

اگه منو از نزدیک ببینید و بشناسید ،دقیقا میفهمین ک چه آدم بی عرضه و دست و پا چلفتی ای هسم😔😔😔

وقتی انقدر اینو به خودت میگی معلومه همینم میشی. حالا یه کاری کن. فقط یک ماه دقیقا بر عکس الانت رفتار کن. فقط یه ماه. هر کار الان میکنی و به خودت میگی بر عکس بگو و انجام بده. ببین از کدومت راضی تری. چطوره؟ 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

ببخشید اما بعضی خانوما چقدر بیشعورن

چرا تا یه جنس مخالف میبینین حتما باید یچیز بگین به چشم بیاین؟

بعدم تو این موقعیت که طرف وضع روحی خوبی نداره

نمیفهمین همین مسخره کردنا ممکنه پس فردا باعث خودکشی یه فرد شه

واقعا شعور یسری معلوم نیست کجا رفته

راستش وقتی تاپیکتونو خوندم دلم گرفت 🤕 به قول شما😏 نکته ۱  من درک میکنم آقایانی که میان ...

زیادی دستو پا چلفتی بازی در میارم 

بلد نیستم چطوری باید رفتار کنم یا حرف بزنم