2777
2789
عنوان

دیگ دوس ندارم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 86 پست
من مهندسی عمران

موفق باشی رفیق چیه لاتولوتن الان همه منم تودوران مدرسه مثل توبودم خیلی ناراحت بودم الان ب بچه های مدرسه فک میکنم میگم بدرک اخ اونا ادم بودن بخوام باهاشون دوسشم

بادامتلخ سابقم 😏صدبارم بترکم بازمیام چشت دراد اره باخودتم 😒(خدابخواد ان شإالله تیکرعروسیمه  )
وقتی انقدر اینو به خودت میگی معلومه همینم میشی. حالا یه کاری کن. فقط یک ماه دقیقا بر عکس الانت رفتار ...

یه مدت گفتم برم باشگاه درست میشم اما فرق نکرد 

یه مدت گفتم بیشتر برم بیرون خونه زیاد نمونم اما بازم حالم بد شد 

بعد اون گفتم ک مشاورما عوض کنم ک بازم نتیجه نداد 

رفتم کتاب خوندم بازم جواب نداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگا چرا میگی دست و پا چلفتی؟ ارتباط برقرار نکردن دست و پاچلفتی نمیشه، میشه روابط اجتماعی پایین مگه ...

خراب کاری هم میکنم 

تو کارامم سوتی میدم😔😔😔

وااااا مكه بسر خجالتي هم وجود داره!!!!!,ببين يكم به تيب و ظاهرت برس اعتماد به نفست بره بالا .خودت بر ...

منم بد بخت هستم متاسفانه ،خدا هیچ بنده ای رو مث من نکنه

یه مدت گفتم برم باشگاه درست میشم اما فرق نکرد  یه مدت گفتم بیشتر برم بیرون خونه زیاد نمونم اما ...

چون تو فکرت اینه که من نمیتونم. من نمیتونم. چرا نتونی؟ الان معلول ها هم اینو درمورد ناتوانی شون نمیگن ولی تو میگی. چرا انقدر تو سرت میزنی. 

خوبم میتونی. هم اراده شو هم عرضه شو. 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
خراب کاری هم میکنم  تو کارامم سوتی میدم😔😔😔

منم یه مدت مثل شما بودم فقط باید روی کارایی که انجام میدین تمرکز کنین و قبل از انجام هر کاری روش فکر کنین بعد انجام بدین ، حدس می زنم شما روی واکنش بقیه به کارا و رفتارتون حساس هستین کاری رو که فکر می کنین درسته انجام بدین و اصلا اهمیت ندین اطرافیان چی میگن یا چه واکنشی دارن منم با این تمرینا تونستم بهتر بشم ، اصلا هم به خودتون لقب های بد ندین

🍀

اگه کلا حرف زدن واست سخته شروع کن بلند بلند کتاب خوندن. انگار داری برای کسی میخونی

بذار عادت کنی که موقع حرف زدن هول نشی

کتاب زیاد ببین فیلم زیاد ببین، مثلا سریالای تینیجری

اینجوری با روابط بیشتر آشنا میشی

حرف یاد میگیری

زیادی دستو پا چلفتی بازی در میارم  بلد نیستم چطوری باید رفتار کنم یا حرف بزنم

چندتا راهکاری که تجربه کردم در اختیارت میذارم 😏😎

امیدوارم جواب بده...🙂

وقتی وارد ی جمع تازه میشی که کسی کسیو نمیشناسه(مثلا سربازی) برو از ی آدمی که از نظر ظاهری و رفتاری به دلت میشینه ی سوال کن و سعی کن ازش توضیح بخوای! یا سر ی حرفیو باز کن (مثلا بگو خداکنه فرمانده های اینجا سختگیر نباشن😱

یا ازش بپرس از کدوم شهر میا

مدرکش چیه 

رشتش چی بوده 

چه دانشگاهی بوده 

هزار مدل سوال میتونی بکنی)

وقتی اون ازت سوال کرد جوابای بلند بده و خیلی راحت باهاش حرف بزن انگار چقد آدم خاکی و اجتماعی هستی

بعد ی مدت میبینی این آدم شده دوستت 

هرجا ببینتت بهت سلام میکنه و میا سمتت😆

دوم اینکه همیشه تو جمع بجز شما ی تنهای دیگه هم هست

یا ی تازه وارد سعی کن با اون ارتباط برقرار کنی و راهنماییش کن

چون اون آدم شناختی از شما نداره و شما میتونی خودتو ی آدم معمولی بهش معرفی کنی خیلی نرمال (نه ی بی اعتماد بنفس) اونطوری تازه به طرف حس خوبم میدی چون همیشه از شما ی آدم مهربونو بیاد میاره که حس غریبیشو ازش دور کردی!

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
😐 پسر تو تنت میخارع؟ بفرستم بزننت  اینقد نگو نمیشه،نمیتونم،نشد.اینقد حس و موج منفی رو جم نکن ...

اینهمه چیزا یع روزه ک به وجود نیومده کم کم اینطوری شدم 

گاهی اوقات حتی به تودکشی هم فک میکنم