2777
2789
عنوان

دیگ دوس ندارم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 86 پست
مثلا بیرون رفته بودیم بعد من زدم لیوانه افتاد از میز شکست ، یا مثلا همون بار نتونستم برم سر یه میز س ...

دومی که هیچی، منم تو مترو یکی بلند میشه هی میگم برم جاش بشینم؟ نرم؟ میرسم؟ آخر یکی میاد میشینه😂

اصلا مهم نیست

واسه اولی، بنظرم overthinker هستی، کسایی که بیش از حد فکر میکنن.. واسه همین انقدر داری به خودت، فکری که همراهت راجبت میکنه و.. فکر میکنی، محیط اطراف یادت میره

از این به بعد سعی کن حواست به اطرافت باشه که از این اتفاقا نیفته، افتادم اصلا مهم نیست

ولی از کارایی که میکنی درس بگیر

مثلا بیرون رفته بودیم بعد من زدم لیوانه افتاد از میز شکست ، یا مثلا همون بار نتونستم برم سر یه میز س ...

واااااا عجبا ميكم از اين بسراي مثبت هستيا.ببين برو با برو ترين بسر يا دختر كلاستون دوست شو .كمال همنشين در تو اثر ميكنه البته اكه برعكس نشه  هههههههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام، شب بخير

متاسفانه منم تا يكي دو سال پيش مثل شما بودم و چون از خودم خيييلي توقع داشتم زر نتيجه از خودم واضي نبودن و دايييييم به خودم صفات خنگ و بي فكر و ،،،، ميدادم. كل روزم به اينها ميگذشت!

كااااملا ميفهممت

انقدر كه به سوتيهام فكر ميكردم بيشتر سوتي ميدادم

اما از موضوع فرار نكردم!

يه موقعيتي پيش اومد و مجبور بودم صبح تا عصر با چندنفر ادم يه جا باشم، اولش ناراحت بودم بعد از شرايط استفاده كردم راحت حرف بزنم و نظر بدم

بنظرم ترس داري نكنه كارت بد باشه؟ نكنه كسي از رفتارت خوشش نياد؟

درست ميگم؟

اگر درست ميگم حالا با خودت فكر كن ممكنه شما از يكي از اعضاي فاميل يا همكااسيت خوشت نياد؟ نظر تو واققققعا مهمه؟ واقعا توانايي يا عدم توانايي اونو تخت تاثير قرار ميده؟

ختي اگر نظر اشتباهي دادي، دو تا راه واسه جمع كردنش هس، يا اولش تريپ منطقي برداري و بع طرف مقابل بگي نظرت درسته و يا از ترفند شوخي و خنده استفاده كني (كه من شخصا ترجيحم اوليه)

بنظرم خودت بايد با خودت كنار بياي و بخواي با ترست بجنگي! هروقت وااااقعا از اين شرايط خسته بشي ميتوني هزينه هاي ناشي از روبرو شدن با ترست هم بدي 

تا خدا بنده نواز است، به خلقش چه نیاز❤️

اما حالا كه ميگي فعلا نميتوني، بنظرمن روش زوم نكن و تمركزت رو از. روش بردار

يه مدت اصلاااا به اين چيزها فكر نكن

(ولي اگر موقعيتي هم پيش اومد سعي كن يه واكنشهاي هرچند كوچيك بهش نشون بدي.)

از اون طرف وااااقعا از وقتت استقاده كن و روي درست تمركز كن و مثلا تو يه نرم افزار تخصص كامل داشته باش، اونوقت خودت هم بخواي بقيه نميزارن تنها باشي چون ميخوام ازت ياد بگيرن و حتي خودجوش حاضرن به حرفت بيارن تا كارشون راه بيفته (تو بدبينانه ترين حالت)

بنظرم برداشتن تمركزت از روي اين صفات و اين موضوع كه انفقدر براي خودت بزرگش كردي شايد بهترين راه حل باشه با توجع به اين حجم از مقاومتت

من ی پیشنهاد دیگه هم بدم ایشااالا که جواب بده 

من خودم ۲۱سالمه و رشتم تربیت بدنی 

تو جو رشته من همه با هم بینهایت دوستن و شوخی میکنن وقتی یکی تنهاس و تو خودشه ما بزور میکشیمش سمت خودمون بعد ی ماه میبینیم چه زبووونی دراورده😍😆😂

جو ورزشی برات عالیه ولی بنظرم از طریق بسیج برو

چون اونجا پر پسرای مثبت با معرفته (حتی میتونی باهاشون درددل کنی تا بیشتر کمکت کنن)برو تو جمع اونا 

ی کلاساییم دارن که ی بحثی میندازن و همه درباره بحث نظر میدن

اونجا حرف زدنت بهتر میشه دوست پیدا میکنی و با اون دوست میری ی رشته ورزشی (فکنم دفاع شخصی جواب بده) یا فوتبال

بعد کم کم حالت خوب میشه انشالله

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
من ی پیشنهاد دیگه هم بدم ایشااالا که جواب بده  من خودم ۲۱سالمه و رشتم تربیت بدنی  تو جو ...

نظر اين دوستمون هم خوبه 

با اينكه كاملا دركت ميكنم و با تمام وجودم ميفهممت، و اصلاااا دوس ندارم حرفام جنبه نصحيت داشته باشه

اما ٤، ٥ سال ديگه متوجه ميشي چه قدر الكي اعصاب و روانت رو  فرسوده كردي! و بابت چه موضوع بي اهميتي بهترين روزهاي جوونيت كه بيشترين بازدهي و بيشترين شور و حال رو داره از دست دادي.

اميدوارم خدا براي حل مشكلت (كه وااااقعا حاد نيست) خودش يه راهي جلوت بزاره و به بهترين نحو كمكت كنه و خيلي زود نتايج دلخواهت نصيبت شه

به خدا توكل كن

🤕🤕🤕🤕

خیییلی حرف زدم براتااا 

بازم ی چیزی به ذهنم اومد😥

فکر میکنم آدم مذهبی باشی 

ی هیئت پیدا کن کولتو بردار و برو پیاده روی اربعین😍😍😍😍

یعنی اونجا انقددد از حس تنهایی و افسردگی آدم در میاااد

تموم مسیر با امام زمان حرف بزن 

ازش بخوا که حالتو خوب کنه و آرامش و نشاط برگرده به زندگیت

میتونی خادم بشی

خادم راهیان نور (پر از پسرای جوون و با مرام اونجا)

خادم امام رضا(این پسرایی که فرشارو میندازن لباسای سبز دارن...‌. انقدددد باهم دیگه خوببب و صمیمی هستتتن)💙💙💙😍😍😍❄

این گروهای جهادییی کلی باهم خوشن و کارای مفید و ثواب میکنن😍❄

خدااا کاش من پسر بودم میتونستم از این کارا کنم 😭

برای خوب شدن حالت برای هدر نشدن جونیت دلتو به دریا بزن و راهای درستو امتحان کن

وقتی وارد جمع تازه میشی سعی خودتو ی آدم معمولی نشون بدی 

اصلا از بی عرضگی و بی اعتماد بنفسی و ناامیدی براشون حرف نزن چون آدمای این زمونه انقد حالشون بده که سعی میکنن پیش آدمای انرژی مثبت باشن

من برات دعا میکنم که آرامش برگرده به زندگیت 💙❄

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
🤕🤕🤕🤕 خیییلی حرف زدم براتااا  بازم ی چیزی به ذهنم اومد😥 فکر میکنم آدم مذهبی باشی  ...

نه ادم مذهبی نیستم 

از اون فضا ها خوشم نمیاد 

ممنونم 

محبت کردین

من ی پیشنهاد دیگه هم بدم ایشااالا که جواب بده  من خودم ۲۱سالمه و رشتم تربیت بدنی  تو جو ...

باشگاه میرفتم تا چن وقت پیش اما نتیجه نداد 

من دوتا دوست داشتم وقتی دیدن خیلی ادم ساکتیم  

😔😔😔 ولم کردن

بعضی تاپیک هاتو خوندم دلم گرف از این همه تنهایت .... الاناس بشینم واست گریه کنم😑😒خب نکن این کارو ...

من خودمو نمیدونم ،حرف الکی نمیزنم که ،چیزی که وجود داره ،حقیقت داره رو میگم

نه ادم مذهبی نیستم  از اون فضا ها خوشم نمیاد  ممنونم  محبت کردین

رفتی بینشون؟ 

یعنی با این حال حادت ارزش امتحان کردنم نداره؟

پس از چه تیپ آدمایی خوشت میا؟