2777
2789
عنوان

دیگ دوس ندارم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 86 پست
خوب چرا بجای دوستی دنبال ازدواج نیستین یه کیس مناسب واسه ازدواج پیدا کنین معمولا مادرا گزینه های خوب ...

عجب پیشنهاد هایی میدینا اخه پسر دانشجو و سن پایینو چه به ازدواج چرا بیچاره رو منحرف میکنین اخه

اینجا یه خانواده ی بزرگیم پس باهم مهربون باشیم و بی احترامی نکنیم😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=106503765]باید اعتماد بنفست رو قوی کنی یه مشاوره حتما باید بری و اینکه اگه بری مشاوره خورد میشی و غرورت میره ...[/QUOTEپیش ۳ تا مشاور رفتم جواب نداده

منم مثل توام واقعا نمیتونم ارتباط برقرار کنم مگه اینکه دوستام کنارم باشن ولی تنها واقعا برام سخته!

یذره نزدیک بقیه شو یه وقت که بحث میشه صحبت کن حتی 1 کلمه منم اینجوری شروع کردم الان تقریبا بهتر شدم :)

با درونگرا بودنت میتونی فوق العاده باشی نه یه دست و پا چلفتی 

خودتو دست کم نگیر :*)

‏یه شیشه رب داشتیم تموم شد، توش زیتون ریختیم اونم تموم شد، الان توش نعناع خشک ریختیم هر بار که در کابینتو وا میکنم دستش یه کاغذه که توش نوشته HELP
این چیزایی که گفتی منو یاد یکی تو کلاسمون میندازه که همیشه تنهاس، اینقد دلم میسوزه براش همیشه یه گوش ...

بخدا قسم خیلی تلاش کردم 

راه های مختلف امتحان کردم اما نشده😔😔😔

منم مثل توام واقعا نمیتونم ارتباط برقرار کنم مگه اینکه دوستام کنارم باشن ولی تنها واقعا برام سخته! ...

والا منم خیلی درونگرام ولی کاملا راضی ام از وضعیتم همیشه ساکت و آروم 😅 چیه اخه حتما باید شاخ کلاس باشیم

هیچ‌کس‌نفهمیدِ...                                     که‌خداوندهمِ تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِ ...                 _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِ⁦⁦♥️⁩

باید حتما برید مشاوره تا به نکته های ریزی که دارین برسه و کمکتون کنه که مشکلتون حل بشه. خیلی آسونه. من به شخصه مراجعانی داشتم که حتی یک کلمه هم نمی تونستند صحبت کنند و همیشه پشت یکی قایم میشدند و براشون سخت بود برند توی اجتماع. با ترفندهای مشاوره و البته اول لطف خدا و دوم تلاش خودشون تونستند بهتر از یه آدم عادی زندگی کنند. توصیه میکنم هر مشاوری نرید. حتما تحقیق کنید و پیش یک مشاور خوب برید. هر مشاوری که معروف باشه الزاما کارش خوب نیست. خوب باید تحقیق کرد.

❤دُل دُل اسم اسب امام علی هست❤