2777
2789

نه بیشتر مردا زن دوم رو واسه کثافت کاری میگیرن بعد ولش میکنن تو کثافت وول بخوره دوباره توبه میکنن وپای زن اول رو میبوسن، لذا فقط زن دومی هست که عین دستمال استفاده شده دور انداخته میشه

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا میخوان قبحش نریزه.والا من هرچی خیانت از سمت مرد متاهل دیدم تهش به عقد رسیده و زندگیشونو میکنن ...

چه زندگی قشنگی هم بشه اون زندگی 

به به عالی 😐

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

چه زندگی قشنگی هم بشه اون زندگی  به به عالی 😐

نفس ناراحت نشو دیگه از پستام.من در شرایط خاص دارم میگم که اگه یکیشو اینجا بگم رگبار میبندنم

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

بابا غلط کردم کی میخواست حالا دوست بشه، یکی بهم پیشنهاد داده گفته دارم جدا میشم منم خیلی وقته میشناس ...

حالا نمیشه شما کاری کنید این آقا بره سر خونه زندگیش،تا یه خانم بدبخت نشه،

اگه این خانم خودش میخواد طلاق بگیره،شما قبول نکن بشینی جاش،چون اگه مرد خوبی بود خانمش نمیرفت.

نفس ناراحت نشو دیگه از پستام.من در شرایط خاص دارم میگم که اگه یکیشو اینجا بگم رگبار میبندنم

باشه 😔

یکم رعایت کن نترکوننت فقط 😁😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......