2777
2789

بابا غلط کردم کی میخواست حالا دوست بشه، یکی بهم پیشنهاد داده گفته دارم جدا میشم منم خیلی وقته میشناسمش ؛ منم بهش گفتم تا جدا نشید نه میتونم جواب بدم نه فکر کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایدهزار دریک اینطورباشه..مردمتاهل زندگیش بایه زن دیگس ..عاشق شدن مگه الکیه..عشق اگه واقعی باشه پاکه ...

باشه عزیزم آروم باش گفتم که اگر شما صلاح میدونی من هیچ حرفی نمیزنم😊

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

بابا غلط کردم کی میخواست حالا دوست بشه، یکی بهم پیشنهاد داده گفته دارم جدا میشم منم خیلی وقته میشناس ...

خوبه

همین فرمون برو جلو

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
🤣🤣🤣🤣🤣 همه اونایی که باید حضور داشته باشن😂😂😂😂

کج نشو از بغلت می افتم ناسلامتی الان تو بغلت بغض کردم 😐😒

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

این کانال های همسریابیو ببینید خیلیاشون باکت شلوار دومادی باحلقه دردست وعکس بچه هاشون که ماها دیدیم اومدن فرم ازدواج گذاشتن که تو پروفایلشون دیدیم عکساشونو که نوشتن بعضیاشون دخترم عشقه پسرم دنیامه 😑این عکسارو ازشون کی انداخته تو طبیعت همسرشون انداخته مگه نه ؟!

خدایا داده ونداده ات راشکر
نفسسسسسس😤😤😤😤😤😤

چیه داشتم می اومدم تو بغلت 😂😂😂

فکر کردی دارم میرم 😆😆😆😆

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بله دو نفر به یه اندازه ن ولی بازم زنه ک اگ حیا کنه زندگی یکی دیگرو خراب نکنه اونه ک مهمه مردی ک دنب ...

متاسفانه شما فقط میتونید این کاربرو اونم شاید اگر تصمیمشو خودش نگرفته باشه منصرف کنید 

واقعیت  اینه مردا خیلی زیادی کثیفن بعضیاشون که اخرشم یکیو پیدا میکنن و خیانت میکنن 

این اتحاد زنا که نه بگن  به مردا خیلی خوبه ..ولی غبر ممکنه یه جورایی😐چون بالاخره یکی پیدا میشه...

باشه عزیزم آروم باش گفتم که اگر شما صلاح میدونی من هیچ حرفی نمیزنم😊

آرومم:-)

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم