2777
2789
ببین اون مردم کارش اشتباهه ولی تا موقعی ک زنا درخواست اونا رو قبول کنن اون زن کثیف تره چون داره زندگ ...

بله من نمیگم کار خانم درسته 

من میگم ما که نمیتونیم همه ی زنا رو کنترل کنیم..

اگر اقا خوب باشه پیشنهاد نده از حق زن و زندگیشو بچه هاش نگیره نیاد یه زنو گول بزنه هیچ زن خاین به هم جنس خودشو  فاحشه ایم نیست  اینم از اون جنبه 

پس دیدین دوتا به یه اندازه مقصرن...

بله میتونه از رو عشق باشه ولی در کل کار درستی نیست.

لعنت دنیا به همچین عشقی 😒

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینید خیلی ازین مردای متاهل نمیگن زن دارن اکثرا مردای متاهل کرم دارن منم یه مرد متاهل همش برام پیام اینا میفرستاد بلاکش کردم تهدید کردم به زنش میگم مجردا خیلی کمه این کارا توشون ولی مردای متاهل متاسفانه ....

خدایا داده ونداده ات راشکر
بله من نمیگم کار خانم درسته  من میگم ما که نمیتونیم همه ی زنا رو کنترل کنیم.. اگر اقا خوب باش ...

بله دو نفر به یه اندازه ن ولی بازم زنه ک اگ حیا کنه زندگی یکی دیگرو خراب نکنه اونه ک مهمه مردی ک دنبال یه زن دیگه باشه اگر همه زنا بهش بگن نه پس هیچ اتفاقیم این وسط نمیافته دیگه 

بحث من اینه زن های جامعه اگر خودشونو بزارن جای همسر اون آقا اونوقته ک میفهمن حرف منو 

و تَنَت، وَطَنَم  ❤🌎

نکن اینکارو خانوما بیایین به همجنس خودمون خودمون رحم کنیم اگه منو تو نوعی با شوهرای همدیگه دوست نشیم خیانتم کمتر میشه الان این تاپیکو خوندم خدا میدونه چقد ناراحت شدم اوضاع چقدر بد شده چراانقد خیانت زیاد شده به همه چیز وهمه کس شک دارم نمیتونم از زندگیم لذت ببرم مدام نگرانم😔

تُن ماهی میخوری فازه کوسه ور ندارررررر😂
وای چ تاپیک باحالیه همه برو بچ جمعن🖐🏻❤😁 @agheltarin66divaneh     @پلنگ_صورتی2 &n ...

🤣🤣🤣🤣🤣

همه اونایی که باید حضور داشته باشن😂😂😂😂

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

شما اینطور صلاح میدونی چشم دیگه نمیگم!!! ولی من بازم میگم حقیقت بود.حالا دوس ندارین قبول کنین و یا ...

شایدهزار دریک اینطورباشه..مردمتاهل زندگیش بایه زن دیگس ..عاشق شدن مگه الکیه..عشق اگه واقعی باشه پاکه ولی مردزن دار نمیتونه عشق پاک داشته باشه..شایدهوسه باهرچی..ولی اسمش عشق نیس دوستم😄😄

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

اره درسته خیلی درسته زنی که چش به مرد متاهل داره لیاقتش همین دومی بودن و دستمال دور انداختنی بودن 6 بار مرد متاهل عاشقته 6 بارم میاد اونو طلاق میده میاد تورو میگیره هم لیاقت اون مرده هم دختر دم دستیه که با مرد متاهل دم پر میشه چی فکر میکنین این تاپیکارو میزنین خدایی