2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره همونه چطور بود عملش؟ 

صبح رفتم عمل کردم همون روزم ترخیص شدم اصلااااا درد نداشت یه عمل فوق العاده راحته فقط یه سری شرایط هست باید بعدش رعایت کنی

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
صبح رفتم عمل کردم همون روزم ترخیص شدم اصلااااا درد نداشت یه عمل فوق العاده راحته فقط یه سری شرایط هس ...

عزیزم اگه عمل نمیکردی چی؟

آخه منم رحمم دوشاخه و هنوز باردار نشدم.

میخوام بدونم مشکلی ایجاد میکنه؟

صبح رفتم عمل کردم همون روزم ترخیص شدم اصلااااا درد نداشت یه عمل فوق العاده راحته فقط یه سری شرایط هس ...

اهان

یعنی دوره نقاهتی بعدش نداره که تو خونه نیاز به پرستار باشه؟

... 🌱
عزیزم اگه عمل نمیکردی چی؟ آخه منم رحمم دوشاخه و هنوز باردار نشدم. میخوام بدونم مشکلی ایجاد میکنه؟

باعث سقط میشه

باعث میشه لانه گزینی درست انجام نشه و سقط بشه

... 🌱
عزیزم اگه عمل نمیکردی چی؟ آخه منم رحمم دوشاخه و هنوز باردار نشدم. میخوام بدونم مشکلی ایجاد میکنه؟

عزیزم من دوتا سقط داشتم اولی پوچ بود اون هیچی دومی چهار ماهم بود بدون کوچکترین مشکلی کیسه آبم پاره شد هر چی ازمایش و بدبختی دادم گفتن مشکل نداری تا عکس رنگی گرفتم گفتن رحمت دو شاخه چندتا دکتر بردم یکیشون خدا خیرش بده گفت عمل کن دیگه عمل کردم الانم خدا رو شکر خدا دوتا بچه بهم داد ممکن بود عمل نکنم دوباره کیسه آبم پاره شه

سوگند جون شما ام میخوای عمل کنی؟ چرا؟دکترت گفته؟

من والا یه سقط داشتم که دلیلش اصلا مشخص نشد

اخیرا دکتر رفتم سونو واژینال گرفت گفت رحمت سپتوم داره عکس رنگی هم بگیر اگر کاملا ثابت شد سپتومه حتما سقطت به همین دلیل بوده و باید قبل از درمان جراحیش کنیم

... 🌱
اهان یعنی دوره نقاهتی بعدش نداره که تو خونه نیاز به پرستار باشه؟

دوره نقاهت تا یک هفته من شوهرم مواظبم بود غذا درست میکرد ظرف جارو ولی دکترم نگفت خودمون ترسیدیم یه روزم خونه بابام بودم مامانم نزاشت تکون بخورم😄

من والا یه سقط داشتم که دلیلش اصلا مشخص نشد اخیرا دکتر رفتم سونو واژینال گرفت گفت رحمت سپتوم داره ع ...

من تو سونو رحم متوجه شدم

ام آر آی هم رفتم.

دکترم گفت حالا باردارشو ببینیم چی میشه

شاید سقط کنی شایدم نه اصلا معلوم نیست.

دوره نقاهت تا یک هفته من شوهرم مواظبم بود غذا درست میکرد ظرف جارو ولی دکترم نگفت خودمون ترسیدیم یه ر ...

اهان، اخه اگه من نیاز به جراحی داشته باشم باید راه دور جراهی کنم و برگردم خونه نمیدونم سخت میشه یا نه

... 🌱