2777
2789
سلام گلم ناراحت شدم بحاطر سقطت  من دوتا رو کورتاژ شدم و متاسفانه تشخیص ندادن ک دوشاخه رحمم فقط ...

تهرانم

من سونو پیش دکتر طاهره لاریجانی و فیروزه احمدی و مهناز اشرفی رفتم.البته سونوی معمولی.دکتر لاریجانی مو به مو همه چیز رو بررسی کرد.بسیار ماهره تو سونوگرافی.فکر کنم اگه مشکل قوس یا دو شاخ داشتم باید متوجه میشد.

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
سلام گلم ناراحت شدم بحاطر سقطت  من دوتا رو کورتاژ شدم و متاسفانه تشخیص ندادن ک دوشاخه رحمم فقط ...

کورتاژ رو هم دکتر شیرعلی برام انجام داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهرانم من سونو پیش دکتر طاهره لاریجانی و فیروزه احمدی و مهناز اشرفی رفتم.البته سونوی معمولی.دکتر لا ...

عزیزم من خوزستانم 

رحم دوشاخ رو تو سونوهای معمولی نشون نمیده فقط یا سونو داخلی فک کنم یا عکس رنگی 

برو یه عکس رنگی بگیر ببین دکتر چی میگه 

اگه دوشاخ بود حتماااااا عمل کن من چند تا دکتر رفتم فقط یکیشون گفت عمل کن بقیه گفتن نیازی نیست ولی من به حرف همون یه دکتر گوش دادم و عمل کردم الانم خداروشکر پسرم کلاس اوله 😍😘

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
عزیزم من خوزستانم  رحم دوشاخ رو تو سونوهای معمولی نشون نمیده فقط یا سونو داخلی فک کنم یا عکس ر ...

خدا رو شکر

من سونوی داخلی هم پیش دکتر اشرفی انجام دادم

جدی یعنی اصلا دردی نداشت ؟منم براعمل نوشتن گفته اول عکس رنگی بندازم خیلی استرس دارم

سلام شما عمل کردین منم باید عمل کنم نگرانم 

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد
سلام عمل کردین یا نه؟ منم سپتوم دارم یه مرحله عمل کردم باید دوماه دیگه دوباره عمل کنم

سلام بله من 40 روزه ک عمل کردم دکترم گفتن که 20 تیر برم سونوگرافی سه بعدی مجدد تا نتیجه رو بگن 

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد
سلام عمل کردین یا نه؟ منم سپتوم دارم یه مرحله عمل کردم باید دوماه دیگه دوباره عمل کنم

اندازه سپتومتون چقدر بود و اینک کجا عمل. کردین

اندازه سپتومتون چقدر بود و اینک کجا عمل. کردین

اندازش نمیدونم فقط پهن و بلند بود دیگه تا ابتدای دهانه رحم بود، دکتر انسیه تهرانی نژاد پژوهشگاه رویان عمل کردم. کامل برنداشتن دوماه دیگه باید عمل کنم چند تا دکتر رفتم همشون گفتن باید طی دو مرحله برداشته بشه. شما چی کجا عمل کردین و سپتومتون چه اندازه بود؟ 

اندازش نمیدونم فقط پهن و بلند بود دیگه تا ابتدای دهانه رحم بود، دکتر انسیه تهرانی نژاد پژوهشگاه رویا ...

من محب یاس دکتر صالحی عملم کرد گفتن ضخامتش 4 سانت بود بمنم گفتن احتمال دومرحله ای بودنش بالاس اما دکتر بعد عمل گف احتمالا نیازی ب عمل دوباره نیس سونو نوشته برام 20 تیر تا بعد معلوم بشه.. شما بچه دارین؟ 

من محب یاس دکتر صالحی عملم کرد گفتن ضخامتش 4 سانت بود بمنم گفتن احتمال دومرحله ای بودنش بالاس اما دک ...

نه دوبار سقط داشتم زیر ده هفته . استروژن بهتون داد دکتر؟ بعد عمل پریود شدین؟ اگه شدین چجوری بود پریودتون

نه دوبار سقط داشتم زیر ده هفته . استروژن بهتون داد دکتر؟ بعد عمل پریود شدین؟ اگه شدین چجوری بود پریو ...

نه بمن دوفاستون دادن با ی قرص دیگ استریل والتر ی چنین چیزی بود یادم نیس اسمش همین دوتا سری اولی ک پریود شدم خیلی شدید بود خونریزیم این ماهم دوروز گزشته فعلا نشدم.. من تنبلی دارم ‌شوهرمم تحرک اسپرمش کمه دعاکنید بتونم باردار بشم 

نه بمن دوفاستون دادن با ی قرص دیگ استریل والتر ی چنین چیزی بود یادم نیس اسمش همین دوتا سری اولی ک پر ...

من بعد عمل استروژن و پروژسترون بهم داد ، گفتن اینارو بخوری بعدش پریود میشی ولی طبق روال قبلا سر موعدم پریود شدم البته زنگ زدم سوال کردم گفتن مشکلی نیست بعضی وقتا با وجود قرصم پریود میشن. ولی خیلی شدیده میخواستم ببینم طبیعیه یا نه بعدش اینکه برای شما هفت روز طول کشید یا بیشتر بود؟