2777
2789
نه بمن دوفاستون دادن با ی قرص دیگ استریل والتر ی چنین چیزی بود یادم نیس اسمش همین دوتا سری اولی ک پر ...

چند سالتونه؟ انشاالله به امید خدا باردار میشین نگران نباشین، باشه براتون دعا میکنم حتما، توکل به خدا

من بعد عمل استروژن و پروژسترون بهم داد ، گفتن اینارو بخوری بعدش پریود میشی ولی طبق روال قبلا سر موعد ...

اره برمنم شدید بود حدودا اولین پریودم 7 روز طول کشید اما س روزم لکه بینی داشتم الانم ک نشدم فعلا

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالتونه؟ انشاالله به امید خدا باردار میشین نگران نباشین، باشه براتون دعا میکنم حتما، توکل به خدا

من 22 سالمه 3 ساله ازدواج کردم من سنم کمه اما شوهرم 31 سالشه بیشتر نگران اونم خیلی میترسم نتونم مادربشم از همه بدتر حرفای اطرافیان خیلی اذیتم میکنه 

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد
من 22 سالمه 3 ساله ازدواج کردم من سنم کمه اما شوهرم 31 سالشه بیشتر نگران اونم خیلی میترسم نتونم مادر ...

عزیزم من 33سالمه انقد نگران نیستم 5سالم هست ازدواج کردم.22سال سنی نیست نگران نباش به حرف مردم توجه نکن. دعا کن خدا بچه سالم بهت بده دیرو زودش اشکال نداره . حرف همیشه هست شما بچه هم بیارید مردم بازم حرف برای گفتن دارن ، یه جوری گفتی میترسم باردار نشم فک کردم چند سالت هست؟ سن زن نباید بالا باشه مرد که مهم نیست تو هر سنی میتونه بچه دار بشه

من 22 سالمه 3 ساله ازدواج کردم من سنم کمه اما شوهرم 31 سالشه بیشتر نگران اونم خیلی میترسم نتونم مادر ...

بهر حال خانواده ها فرق میکنن اگه حرف دیگران اذیتت میکنه پیگیر کارت باش زودتر نتیجه بگیری ،اگه هم حرفی زدن بگو سنم کمه زوده الان بچه دار بشم. ولی تنبلی و مشکل اسپرم و پیگیری کن از الان درمانو شروع کن. هر شهری هستین بهترین دکتر نازایی رو انتخاب کن و برو دنبال کارت ببین . آزمایشات لازمو به دکتر بگو برات بنویسه  هر چی که لازمه از الان انجام بده ، توکل به خدا انشالله مشکل هممون حل بشه

عزیزم من 33سالمه انقد نگران نیستم 5سالم هست ازدواج کردم.22سال سنی نیست نگران نباش به حرف مردم توجه ن ...

اخه شوهرم هم حجم اسپرمش کمه هم تحرک اصلا آزمایشش خوب نیس بیشتر بخاطر اون نگرانم تا خودم چون من سنی ندارم 

بهر حال خانواده ها فرق میکنن اگه حرف دیگران اذیتت میکنه پیگیر کارت باش زودتر نتیجه بگیری ،اگه هم حرف ...

ممنون عزیزم انشالله

اخه شوهرم هم حجم اسپرمش کمه هم تحرک اصلا آزمایشش خوب نیس بیشتر بخاطر اون نگرانم تا خودم چون من سنی ن ...

آره می فهمم، باید پیگیر باشی دیگه چون ایشون سنشون خوبه برای بچه دار شدن.