2777
2789
عنوان

دور همی بچه های بامداد خمار❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 93 پست
ما که سوالی نداریم گفت فردا بازش میکنه تا همممه بخوونن با دقت

آخه یه روز میام میبینم سایت باز نمیکنه،یه روز قفله ،خب آدم ناراحت میشه دیگه

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش#  

@مامانجوجوبودم  

صبحانه=چای دارچینی+خرما

میان وعده=کاهو +هویچ

ناهار=تخم مرغ ابپز+گوجه+کاهو

میان وعده=شلیل

شام=نان لواش+پنیر+مربا آلبالو+چای دارچینی+خرما

ی عااااااالمه در حد مجازم زیتوووون خوردم

جمع کالری من=۵۲۵ تا😁😁😁

ورزشام✌✌✌

یک ساعت و ۳۰ مین پیاده روی تند✔✔✔✔

۵۰۰ تاطناب

۱۰۰ تاپروانه

۴ مین حرکات ترکیبی بازو

۶۰ تاشنارو دیوار

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

آخه یه روز میام میبینم سایت باز نمیکنه،یه روز قفله ،خب آدم ناراحت میشه دیگه

دیگه سایت خرابه دسته الهه ک نیس😁😁

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
@بامدادخمار     الهه جون کارت زشت بود😞 روز فستی این چه کاری بود کردی آخه😟

دختررر نگو الان میاد سراااغت😐😐

خدایی حق داشت

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

اسرا که خودش یه پا خانم شیرزاد بخداااااا🤕🤕🤕🤕🤕

شکوووووه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣نگو عزیزم انءشالله ک بخونه

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
گزارش#   @مامانجوجوبودم     صبحانه=چای دارچینی+خرما میان وعده=کاهو +هویچ ناهار ...

من تا حالا ۲۸۰تا خوردم😯ورزشم هیچی کلا اعصابم ریخت به هم

اسرا که خودش یه پا خانم شیرزاد بخداااااا🤕🤕🤕🤕🤕

عصبانی شدم ب خدا

هی میگیم برو بخون باز اومده تاپیک جدید اولین سوال تکراری رو میپرسه

عصبانی شدم ب خدا هی میگیم برو بخون باز اومده تاپیک جدید اولین سوال تکراری رو میپرسه

به منم گف دغدغه دارم فکرم مشغوله متوجه نشدم،خب حالا یکی گیراییش کمه یا حواسش پرته دیگه به بقیه ربطی نداره که😞

شکوووووه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣نگو عزیزم انءشالله ک بخونه

من ب خودشم گفتم زیبا

گفت اخه عروسی خواهر اسفند

گفتم خب با همین فرمول راحت ب هدفت میرسی تااون موقع

من تا حالا ۲۸۰تا خوردم😯ورزشم هیچی کلا اعصابم ریخت به هم

بخور دیگه ساراجونم🤗🤗بخور تا پونصد بشه

من ب خاطر زیتون ۲۰ تا بیشتر شد