2777
2789
عنوان

چله حق شناس

1708 بازدید | 63 پست

خانوما چله حق شناس چجوریه ؟؟ حتما حاجت میده ؟ کسی تا حالا حاجت گرفته؟

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خیلی حاجت میده فقط خواهشا مثل من وخیلیای دیگه گول اینجا رو نخور یه عوضی سر خیلیامون کلاه گذاشت پ ...

واقعا اسمش چی بود؟

حتما باید نایب بگیری؟؟ سخته خودم با بچه کوچیک انجامش بدم ؟

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
واقعا اسمش چی بود؟ حتما باید نایب بگیری؟؟ سخته خودم با بچه کوچیک انجامش بدم ؟

عزیزم ایام پریودی باید نایب بگیری وگرنه سخت نیس و شاید ۴۵دقیقه کلا وقت بگیره

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
هربار هم با یه کاربری جدید میاد سر مردمو گول بماله،تو چنین تاپیکایی سر و‌کلش پیدا میشه،

واقعا که این پولا خوردن نداره که آدم دیگه نمیدونه ب کی اطمینان کنه

بی وجدان هردفعه با یه اسم میاد یه بار اسمش یا مهدی یه بار ریحانه النبی یه بار عفت ،فقط از خدا میخوام پولایی که از این طریق به جیب زده همش بشه غده های سرطانی تو وجود نحسش

منم بچه کوچیک دارم میخواستم ناعب برام  یخونه که گول اونو خوردم،حدود یه ساعت طول میکشه خوندش و شرایط خاصی داره نباید وسطش حرف بزنی و باید پشت هم بخونی سرچ کن تو گوگول برات میاد، اگه میتونی خودت بخون فقط ایام پریودی بده کسی برات بخونه

عزیزم ایام پریودی باید نایب بگیری وگرنه سخت نیس و شاید ۴۵دقیقه کلا وقت بگیره

گلم من دخترم صبح ها تا ظهر خوابه ولی اگه مثلا یهو بیدار شه مجبور شم وسطش برم پیش دخترم . چلم باطل میشه؟؟ به غیر از خوندن اون زیارت و دورکعت نماز هدیه ب امام حسین و صدقه دادن برای امام زمان دیگه چه واجباتی داره؟

اول صدبار تکبیر باید بگی 

بعد سلام زیارت عاشورا رو میخونی

بعد لعن زیارت عاشورا رو میخونی

بعد از اول زیارت عاشوراشروع میکنی به خوندن تا اول لعنش

بعد ۲رکعت نماز میخونی هدیه میکنی ب امام حسین

بعددوباره۱۰۰تا الله اکبر میگی

دوباره از اول زیارت عاشوراشروع میکنی ب خوندن

ب سلام و للن ک رسیدی هرکدومو۱۰۰بارمیخونی

دراخر هم ۲رکعت نماز زیارت میخونی

مراقبه خیلییی مهمه تو این ایام و تین ک نمازهات نباید قضابشه

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
گلم من دخترم صبح ها تا ظهر خوابه ولی اگه مثلا یهو بیدار شه مجبور شم وسطش برم پیش دخترم . چلم باطل می ...

من دقیق نمیدونم ولی میگن نباید بین این اعمال حرف بزنی 

بی وجدان هردفعه با یه اسم میاد یه بار اسمش یا مهدی یه بار ریحانه النبی یه بار عفت ،فقط از خدا میخوام ...

بسپارش ب خدا . دیگه از همه چی سواستفاده میکنن خدا خودش جوابشون بده 

واقعا که این پولا خوردن نداره که آدم دیگه نمیدونه ب کی اطمینان کنه

اره بخدا ولی میدونی انقد هم مبلغ رو کم میگه که بقیه ترغیب بشن بدن براشون بخونه،همه ۴۰۰ میگیرن اون میگفت ۱۰۰ میگیریم کلی هم سخنرانی میکرد که من ملای مجالس زنانه ام و کارم همینه و رزومه کاری چندساله دارم،تو رو خدا اینجا به هیچکی اعتماد‌نکن