2777
2789
عنوان

چله حق شناس

| مشاهده متن کامل بحث + 1778 بازدید | 63 پست
منم بچه کوچیک دارم میخواستم ناعب برام  یخونه که گول اونو خوردم،حدود یه ساعت طول میکشه خوندش و ش ...

از این پشت هم خوندنش فقط میترسم من خییییلی باحوصله میخونم میترسم دخترم بیدار شه . روزای پری هم میخوام قرص بخورم چون کسی ندارم نایبم شه

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول صدبار تکبیر باید بگی  بعد سلام زیارت عاشورا رو میخونی بعد لعن زیارت عاشورا رو میخونی بعد ...

ممنونم عززییییزم⚘

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
بسپارش ب خدا . دیگه از همه چی سواستفاده میکنن خدا خودش جوابشون بده 

آره سپردمش به جدم،اخه بدم میاد به اسم امام حسین از مردم کلاهبرداری میکنه،گدایی کنه شرف داره به اینکار،نمیخوام بقیه هم گول این آشغالو بخورن

اره بخدا ولی میدونی انقد هم مبلغ رو کم میگه که بقیه ترغیب بشن بدن براشون بخونه،همه ۴۰۰ میگیرن اون می ...

اتفاقا همین حرفارو همین الان تو یه تاپیک خوندم وایی منم میخواستم بهش پیام بدم گفت ۱۰۰ هم میگیره خوب شد گفتین بهم خدا خیرت بده

وسطش نباید صحبت کنی،ولی اگه ناعب خواستی فقط برو تو سایت و کانال آیت الله حق شناس اونا ناعب دارن و هم ...

مرسی عزیزم حتما همینکار میکنم😍

اتفاقا همین حرفارو همین الان تو یه تاپیک خوندم وایی منم میخواستم بهش پیام بدم گفت ۱۰۰ هم میگیره خوب ...

کدوم تاپیک لینکشو میزاری یا بگو کدوم؟من فقط گیرش بیارم میدونم چیکارش کنم تازه بعد اینکه بهش پول دادم غیبش زد بعد که تو یه تاپیکی دستشو رو کردم که کلاهبرداره بعد چندروز با کاربری جدید اومد خصوصی کلی ننه غریبم بازی درآورد که قضاوت الکی کردی و من دارم برات میخونم گفتم اگه راست میگی پولمو پس بده یه پیام جعلی الکی فرستاد از رسید مثلا که پولتو دادم حسابمو چک‌کردم خالی بود پولی نداده بود دروغگو 

فقط هرجا دیدی داره از این حرفا میزنه بگو به بقیه کلاهبرداره که گولشو نخورن،به نی نی یار هم بگو بترکو ...

عزیزم تاپیکش گم کردم الان میگردم برات پیدا میکنم لینک شو میزارم

من خوندم حاجت گرفتم یک ساعت زمان میبره نایب هم مادرت یا خواهرت باشن بهتره مطمئنی که با حوصله میخونن

ممنون عزیزم

عزیزم تاپیکش گم کردم الان میگردم برات پیدا میکنم لینک شو میزارم

سلام عزیزم خوبی فدات خواستی من نایبت میشم هزینشم ۴۰۰میگیرم 

راسی اون کاربر کلاهبردار من نیستمایموقع اشتباه نگیری همین کاربر مامان دختر کوچولو منو میشناسه میتونی ازش بپرسی

نایب چله میشم هرکسی خواست بگه فقط اینم بگم دوستان اون کاربری که کلاهبرداری کرده من نیستم اینقد منو گزارش نزنید انصاف نیس من ازاین پولا تو زندگیم خرج نمیکنم که فردابچم حروم لقمه بشه اونی که این غلط و میکنه حتما ازخذاترسی نداره  من مشکل مالی دارم درست اما راضیم از گرسنگی بمیرم تاباپول دزدی خودمو بچمو سیرکنم پس زود قضاوت نکنین ممنونم