2777
2789
عنوان

کی اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 32 پست

[QUOTE=106286929]من توی آپارتمانم . زیرزمینه. و کلا 40 متره. تراس و حیاط هم ندارم. فقط اینکه خیلی از چیزهای جهیزیه منم خیلی چیزامو بردم خونه مامانم..ان شاالله بری یه خونه خوب وبزرگ

ما وقتی این خونمونو خریدیم تک خوابه بود ومنم با دوتا بچه و کلی وسایل جا نمیشدم .حیاطو بیخیال شدیم وبه جاش اتاق اضافه کردیم وآشپزخونه روبزرگتر کردیم وکلا خونه رو تغییر دادیم .الان ماشاالله بزرگه خونه.ولی حیاطمون کوچیک شده.

شمام اگه حیاط دارین ،میتونین اینکارو بکنین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلی وسیله مثل تخت خواب ویترین‌و کلی چیزام‌خونه مامانمه  

خوب چرا نگه داشتی انشالاه خونه خریدی جدیدشو میخری  بفروش بره من قدیم خونم کوچیک بود الان بزرگ خریدم تازه وسایل اضافه کردم اونا که اون خونم بودن قدیمی شدن دلمو زدن تو هم بفروش البته تخت بزار بمونه بزار اتاقت

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3283099/کیا-بچه-کلاس-اولی-دارن?postId=105818470
به این میگی کوچیک؟؟؟؟ من ۶ساله تو حیاط مادرشوهرمم کل خونه و حموم دستشویی و اشپزخونه ۳۰متره ۲تا هم ...

ان شاالله گلم بری‌یه خونه بزرگ..من نفسم‌میگیره دوست دارم هاله خونه بزرگ باشه..خدا بچه هاتو حفظ کنه

اره فک کنم چیدمان وسایلم بده 

عکسای بچگی پسرم رو فلشه وگرنه عکس خونمو میذاشتم برات ببینی چجوری خلوت و ساده بود انقدر خونه دلبازی بود الان بعد سالها همه از جمله مامانم میگه چه خونه نقلی شیکی داشتی 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
ما وقتی این خونمونو خریدیم تک خوابه بود ومنم با دوتا بچه و کلی وسایل جا نمیشدم .حیاطو بیخیال شدیم وب ...

ما هم میشه یه تیکه به هال اضافه کرد هم دستمون تنگه واسه پولش هم شوهرم میگه نمیخواد 

ان شاالله گلم بری‌یه خونه بزرگ..من نفسم‌میگیره دوست دارم هاله خونه بزرگ باشه..خدا بچه هاتو حفظ کنه

مرسی عزیزم 

خدا بخواد صبرم جواب داده و انشالله دوسه ماه دیگه میریم از اینجا

انشالله قسمت شما هم بشه برین جای دلخواهت

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
منم حیاطش چهل متره الکی 

همون حیاط کلی خوبه بچه وقتی هوا خوب باشه میشه بره بازی کنه قدرش رو بدون که تو خونه های آپارتمانی بچه ها اسیرن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم