2777
2789
عنوان

کی اینجا

207 بازدید | 32 پست

خونش کوچیکه و ناراضیه؟؟من خونم کوچیکه وسایل زیااااد دارم یه بچه هم دارم اعصابم دیگه به هم ریخته..خونم بیشتر شبیه انباریه..چه پیشنهادی دارید و کسایی که خونشون کوچیکه چیکار میکنن یه کم روحیه بگیرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم زمانی که بچم کوچیک بود یک خونه ی خیلی کوچیک داشتم با کلی وسیله که مال جهیزیه بود و کلی دست و پا میگرفت اما از وقتی بچم شروع به چهار دست و پا کردن کرد وسایل رو همرو جمع کردم جوری که بتونه بپر بپر و بدو بدو داشته باشه درسته اگر یکم بیشتر میدویید میخورد به در و دیوار ولی لااقل وسیله نبود هم خودم راحت بودم هم بچم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
منم زمانی که بچم کوچیک بود یک خونه ی خیلی کوچیک داشتم با کلی وسیله که مال جهیزیه بود و کلی دست و پا ...

منم جمع کردم ولی الان  تصمیم دارم بازم‌جمع کنم یه سری چیزا را

سخته الان خونه عوض‌کردن..گرونه

اگه قصدت فعلا عوض نکردن خونیت بهتر نیست وسایل اضافیتو بفروشی بره و کمد دیواری و انباری برا مرتب کردن خونه بهتره دل بکن از وسایلت

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3283099/کیا-بچه-کلاس-اولی-دارن?postId=105818470
با حیاط صدمتر..هال ی دوازده متری با دو اتاق خواب نه متری 

من توی آپارتمانم . زیرزمینه. و کلا 40 متره. تراس و حیاط هم ندارم.

فقط اینکه خیلی از چیزهای جهیزیه ام رو رد کردم رفت. یکی اینکه اصلا استفاده نمی کردم و فقط حمالی اثاث کشی برام می موند. و بسته بندی و هزینه جابجایی.

بعد هم جا نبود.

دوم اینکه اصلا آت و آشغال نمی خرم و اگه چیزی لازم باشه بخرم یه چیزی رو حتما دور میندازم. مثلا یه مانتو بخرم. همونجا مانتو قبلیم رو دو می ندازم. یا کفش هم همینطور

بچه ام هم سه و نیم ساله است. چند تا بیشتر اساب بازی نداره. یه عروسک پارچه ای . یه دونه ماشین. یه دونه توپ کوچیک.

خونه ام خیلی خلوته.

اما خیلی سخته برای سه نفر. خدا خودش از این بدبختی و مصیبت نجات بده.

من تو خونه ۳۵ متری پسرمو به دنیا اوردم و تا دو سالش بود اونجا بودیم نمیگم بزرگ بود چون واقعا تنگ و کوچیک بود ولی انقدر خوب چیده بودم کسی باورش نمیشد ۳۵ متره همه نیگفتن حداقل ۵۰ متره من کل وسایلای اضافیمو جمع کردم بردم تو انباری خونه مامانم اونم یه شهر دیگه گذاشتم هم خودم راحت بودم هم بچم تا اینکه خدا کمکمون کرد و هونمونو عوض کردیم بنظرم خونت خوبه وسایل اضافیتو کارتن کن بچین بالای کمد دیواریهات خودتو از شر اضافیا و دست و پاگیرا راحت کن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

به این میگی کوچیک؟؟؟؟

من ۶ساله تو حیاط مادرشوهرمم

کل خونه و حموم دستشویی و اشپزخونه ۳۰متره

۲تا هم بچه دارم

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
منم جمع کردم ولی الان  تصمیم دارم بازم‌جمع کنم یه سری چیزا را

یدوره ای اینجوری هست میگذره بهتره ارامش خودت و بچت در نظرت باشه

البته این نظر منه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

این خونه که خوبه عزیز من، خونه ی من کل ۸۰ متر بود

اگه قصدت فعلا عوض نکردن خونیت بهتر نیست وسایل اضافیتو بفروشی بره و کمد دیواری و انباری برا مرتب کردن ...

کلی وسیله مثل تخت خواب ویترین‌و کلی چیزام‌خونه مامانمه