2777
2789
عنوان

سه سال بعد...

| مشاهده متن کامل بحث + 10009 بازدید | 409 پست

من با پسرم ک ۲ سال و ۴ ماهشه دارم بازی میکنم ک خوابش ببره.همسرم خوابیده عاخه باید صبح زود بیدار شه بره کار.منم معلمم ولی بخاطر پسرم مجبورم بیدار بمونم😁😍💃

دوستان چند روز مونده ب موعدم.دعا کنید باردار باشم

۴ ساله متاهلم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سه سال دیگه مدیرمالی ارشد یه شرکت خیلی بزرگ .زبان و قرانمو تموم کرده باشم و به تناسب اندامم رسیده باشم و یه مربی عالی شنا شده باشم. و خودمو همسرم سالم وسلامت باشیم و خونه خریده باشیم و ماشین عوض کرده باشیم.به امیدخدا

تا خدا با من است زمانه با من است .

به امید خدا توی بهترین خونه ای که خریدیم هستیم.ماشین خریدیم.دختر اولم دوم دبستانه و دومیه 4سالشه با ماشین خودم میبرمشون مهد و مدرسه و منهم به کلاس شیرینی و کیک پزیم ادامه میدم.با همسرم و بچه هام به سفرهای داخلی و خارجی میریم

دوستان عزیزخواهش میکنم برای حاجت خیلی مهمی که دارم و عاقبت بخیری و ووو یک صلوات مهمانم کنید دوستان گل.😍😙

استخدام شدم با کسی که عاشقشم ازدواج کردم مامان و بابام هم چنان سلامتن و سایشون بالای سرمه  الانم  داریم میریم مشهد پابوس اقا امام رضا

یه لحظه فکر کن مال تو باشم   ..اروم باش...میگم اروم باش..گفتم فک کن فقط..یکی زنگ بزنه به اورژانس..نفس بکش لعنتی..بیا اینم مرد