2777
2789
عنوان

خانومای با حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 24 پست
برات سخت نیست؟ با چادر هیچ نگاه بدی روت نیست حتی یه ذره؟

میگم راحتم

خب خیییلی از نگاهایی که ممکنه از روی بیحجابی به آدم بشه حدف میشه

یکسری از مردا هم خرابن که اینا به همه نگاه میکنن ولی خب وقتی چادر دارم خیالم راحته که اندامم معلوم نیس که بخواد نگاه بد کنه

انشاالله عزیزم  چه قشنگ گفتی   بنظرت آدم با چادر باشه میتونه جلوی بقیه گناهاشم بگیره؟

ببین خدا یه سنتی داره به اسمه سنت امداد یعنی وقتی چیزرو از ته دل ازش بخوای اونم بهت کمک میکنه نیروهای امدادیشو میفرسته برات اگر خودت بخوای حتما که میتونی همین که تو به عنوان یه چادری میشی نمایند قشر متدین البته از نظر مردم,طبیعی که هواستو جمع میکنی تا آبرو بری نکنی  یه موقعه تو یه جمع ابروی امام حسین میشی همه چشمشون روته که ایرادتو بگیرن اینجاست که خودشون میان کمکت و خودتم سع ی میکنی ابرو بخری تا ببری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین خدا یه سنتی داره به اسمه سنت امداد یعنی وقتی چیزرو از ته دل ازش بخوای اونم بهت کمک میکنه نیروها ...

چه خوووب 

ممنون از توضیحاتت امیدوارم توهم همیشه پاک و سالم باشی فاطمه جون   

کاشکی میشد همیشه باهات درباره این چیزا حرف بزنم توهم هی برام بگی   

آن کس که تورا شناخت جان را چه کند ...  
چه خوووب     منم خیلی دوست دارم ولی روم نمیشه چون هیشکی منو اینطوری ندیده

😂😂😂😂یادش بخیر فسقلی ک بودم عروسی پسر داییم کلی لباس محلی و ارایش و خوشکل مشکل کرده بودم بعد چند هفته عروسی پسر خالم حجاب زدم....همه شاخشون در اومده بود فیلماشهست...حدودا 5 ابتدایی شاید...ی کلاه حجاب جیگری مال مدرسه زدم زیر ی روسری سبز😁😁😁همیشه میگم خو ی رنگ دیگه میداین ب پوشم مامانم میگه مگه حرف گوش میدادی الا ب الله فقط کلاه حجاب فقطم همین داشتی😂😂😂😂ب فاصله دوتا عروسی با حجاب شدم....یاومه ی کتاب درمورد اون دنیا خونده بودم....اولش حرف میزننولی خب بزنن😄حرف مردم یا خدا؟؟ب من گفتن بره راهنمایی حجابش میزاره کنار رفتم راهنمایی گفتن دبیرستان خوابگاه حتما نزاشتم کنار گفتن ازدواج میزه شهر چادر ک هیچ بقیه چیزا هم کنار میره...و همچنان ازدواج و دانشگاهم رفتم و با افتخار چادریم 

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
😂😂😂😂یادش بخیر فسقلی ک بودم عروسی پسر داییم کلی لباس محلی و ارایش و خوشکل مشکل کرده بودم بعد چند ...

بابا چه مصمم آفرین 😂 

تو تو بچگی تغییر کردی ولی من الان که بزرگ شدم سخت تره خوو 

ولی امیدوارم اگه تغییر کردم انشاالله، دیگه هیج وقت برنگردم و منصرف نشم 🙂

آن کس که تورا شناخت جان را چه کند ...  
چه خوووب  ممنون از توضیحاتت امیدوارم توهم همیشه پاک و سالم باشی فاطمه جون     کاشک ...

عزیزم در مورد هر چیزی سوال یا شبه داشته باشی من پاسخگوتم 

با چشم باز وعشق انتخاب کنی از تصمیمت منصرف نمیشی