2777
2789
عنوان

خانومای با حجاب

299 بازدید | 24 پست

سلام به همگی چطورین؟

من چادری نیستم ولی حجاب و دوست دارم. میتونین شماهایی که حجابتونو همیشه رعایت میکنین و حجاب و دوست دارین از خوبیای حجاب تو این تاپیک بگین لطفا؟ مخصوصا اگه چیز خاصی از حجاب دیدین  

آن کس که تورا شناخت جان را چه کند ...  

من فقط تو خونواده شوهرم چادریم خخخ چون حرف درمیارن

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁

مهمترینش آرامش خودم بوده

این که نگاه های هرز روم خیییلی کمه

اینکه نمیخوام هربار که برم بیرون یه ساعت جلوی آیینه وایسم 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حجاب کامل دارم چون امر خداست.فقط همین،و به نظرم دلیل هر عملی فقط باید رضای خدا و اطاعت امر خداوند باشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

اول از همه آرامش دارم با چادرم 

احترامی ک از بقیه میبینم حالمو خوب میکنه 

اجازه نمیده نامحرمی باهام خودمونی بشه حتی اگ از فامیل باشه

و....

نمیشه وصف کرد من عاشق چادرمم چون ارثیه مادرمونه😍😍😍

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

من وقتی میپوشم اطرافیانم خیلی بهم احترام میزارن حتی کسایی ک جلوم هی میگن دوسال دیگه ول میکنی و گرمت نیست و.....پشت سرم ازم خوششون میاداومدن بهم گفتن.....حتی پسرا و مردایی ک خرابن هم خود بخود ب ادم احترام میزارن....البته حجاب فقط تو پوشش نیست تو رفتار و گفتارم هست...

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
مهمترینش آرامش خودم بوده این که نگاه های هرز روم خیییلی کمه اینکه نمیخوام هربار که برم بیرون یه سا ...

اوهوم دقیقا منم خیلی به سادگیش فکر کردم 

حجاب کامل دارم چون امر خداست.فقط همین،و به نظرم دلیل هر عملی فقط باید رضای خدا و اطاعت امر خداوند با ...

کاملا درسته ولی ذات انسان تو این زمونه اینجوریه که بعضی موقعا فقط رضایت خدا نمیتونه راضیش کنه.

یکم میتونی از زیبایی های حجاب و چادر برام بگین؟

من وقتی میپوشم اطرافیانم خیلی بهم احترام میزارن حتی کسایی ک جلوم هی میگن دوسال دیگه ول میکنی و گرمت ...

چه خوووب   

منم خیلی دوست دارم ولی روم نمیشه چون هیشکی منو اینطوری ندیده 

یعنی چادر و دوست نداری؟ حجاب خودت چطوره جاهای دیگه؟ 

نه.دوس ندارم

حجابم کاملا معقول و عالی

نه آرایش غلیظ میکنم،نه لباسای جلف میپوشم،نه موهامو میریزم بیرون

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁

حجاب عالیه وقتی چادر سرم میکنم احساس میکنم به عنوان یه زن دارم امام زمانمو یاری میکنم خیلی حس خوبی وقتی فکر میکنی یه چیزت اونم در حد خیلییییی کم مثل حضرت زهراست  ویا اینکه فکر میکنی بصورت علنی داری به خدا میگی من باهاتم تو ام با من باش شاید خیلی خورده بگیرن یا مسخره کنن ولی رضایته تو فقط برام مهمه من واقعا حس ملکه ها رو دارم همیشه افتخار میکنم به اینکه این تاج که چادر روسرم همیشم مرتب وتمیز و ادکلن زده زیر چادرمم از مانتویها خیلی تمیز تر و مرتب تره 

من عاشق چادرم امیدوارم خدا این نور و عشق تو دلت بندازه 

باور کن با چادر آدم خودش خییلی احساس راحتی میکنه  از نگاهای بد در امانی

برات سخت نیست؟ با چادر هیچ نگاه بدی روت نیست حتی یه ذره؟

حجاب عالیه وقتی چادر سرم میکنم احساس میکنم به عنوان یه زن دارم امام زمانمو یاری میکنم خیلی حس خوبی و ...

انشاالله عزیزم 

چه قشنگ گفتی  

بنظرت آدم با چادر باشه میتونه جلوی بقیه گناهاشم بگیره؟