من چادری نیستم ولی حجاب و دوست دارم. میتونین شماهایی که حجابتونو همیشه رعایت میکنین و حجاب و دوست دارین از خوبیای حجاب تو این تاپیک بگین لطفا؟ مخصوصا اگه چیز خاصی از حجاب دیدین
انشاالله عزیزم چه قشنگ گفتی بنظرت آدم با چادر باشه میتونه جلوی بقیه گناهاشم بگیره؟
ببین خدا یه سنتی داره به اسمه سنت امداد یعنی وقتی چیزرو از ته دل ازش بخوای اونم بهت کمک میکنه نیروهای امدادیشو میفرسته برات اگر خودت بخوای حتما که میتونی همین که تو به عنوان یه چادری میشی نمایند قشر متدین البته از نظر مردم,طبیعی که هواستو جمع میکنی تا آبرو بری نکنی یه موقعه تو یه جمع ابروی امام حسین میشی همه چشمشون روته که ایرادتو بگیرن اینجاست که خودشون میان کمکت و خودتم سع ی میکنی ابرو بخری تا ببری
چه خوووب منم خیلی دوست دارم ولی روم نمیشه چون هیشکی منو اینطوری ندیده
😂😂😂😂یادش بخیر فسقلی ک بودم عروسی پسر داییم کلی لباس محلی و ارایش و خوشکل مشکل کرده بودم بعد چند هفته عروسی پسر خالم حجاب زدم....همه شاخشون در اومده بود فیلماشهست...حدودا 5 ابتدایی شاید...ی کلاه حجاب جیگری مال مدرسه زدم زیر ی روسری سبز😁😁😁همیشه میگم خو ی رنگ دیگه میداین ب پوشم مامانم میگه مگه حرف گوش میدادی الا ب الله فقط کلاه حجاب فقطم همین داشتی😂😂😂😂ب فاصله دوتا عروسی با حجاب شدم....یاومه ی کتاب درمورد اون دنیا خونده بودم....اولش حرف میزننولی خب بزنن😄حرف مردم یا خدا؟؟ب من گفتن بره راهنمایی حجابش میزاره کنار رفتم راهنمایی گفتن دبیرستان خوابگاه حتما نزاشتم کنار گفتن ازدواج میزه شهر چادر ک هیچ بقیه چیزا هم کنار میره...و همچنان ازدواج و دانشگاهم رفتم و با افتخار چادریم