2777
2789
عنوان

مشکل جدی

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 88 پست
منم بلد نیستم خیلی توضیح دادن دوستان،نرفت تو مخم😞

ده بار از نی نی یار پرسیدم بازم😪یاد نگرفتم

ک داند ب جز ذات پروردگار ک فردا چ بازی کند روزگار؟!                دلیل عضویتم سوال از حس ششم بود ک قسمت نشد هنو😐🤕                    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ده بار از نی نی یار پرسیدم بازم😪یاد نگرفتم

وایسا یچی برات بفرستم ببین تو میتونی سر دربیاری

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
أه خیلی سخته لامصب😑😑

موضوع تاپیکو بگیم حذف نمیکنه؟

ک داند ب جز ذات پروردگار ک فردا چ بازی کند روزگار؟!                دلیل عضویتم سوال از حس ششم بود ک قسمت نشد هنو😐🤕                    
چند سالته شما ؟؟؟؟؟ کلا بعضی ها بیمارن زن و مرد نداره کلا محل ندین! 

۳۶سال ...زیادی مهربونم با مشتری ...

نه بیمار نیستن ...معمولا تو زندگی مشگل دارن

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...

من اونروز گفتم قبول نمیکرد با هزارجور التماس قبول کرد😒

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
چرا میزنی بابا من از شماها بزرگترم ، احترام بزارین😞😞😞😞

یاد اون کارتونه افتادم😅

حاکم بزرگ میتی کامان احترام بگذاریــد😅😅😅😅

من اونروز گفتم قبول نمیکرد با هزارجور التماس قبول کرد😒

من بهش پیام میدم میگم بلد نیسم بفرسم

میگه باشه فردا بیا لینکو بفرس حذف میکنم😒😅

ببین نی نی یار حذف تاپیک راهنمایی کرده چجوری لینک بزاریم من هرکاری کردم نتونستم موضوع تاپیکو کپی کنم بزارم بلد نشدم ک..ببین تو میتونی ب منم یاد بده

مگه چی میفروشی؟؟؟ اخه با فروشنده درد و دل میکنن!!!!!!

طلا فروشم ....نمیدونم تو جلسه اول نه ولی نمیدونم چرا ....شاید خوب گوش میدم و راهنمایی میکنم با حوصله

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...