2777
2789
عنوان

مشکل جدی

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 88 پست
خانومت چه جوری شد؟؟؟ تو طلافروشی اشنا شدین؟

واسه من طولانیه داستانش ....با دوستاش اومدن کنسرت ببینن منو دیدن شرط بستن ....شد شاگردم ...بعد شد خانمم

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خانمی باید بدونی .......بیست جا قیمت میکنن

درسته ...اخه شما گفتی دردو دل هیچی بیخیال

ک داند ب جز ذات پروردگار ک فردا چ بازی کند روزگار؟!                دلیل عضویتم سوال از حس ششم بود ک قسمت نشد هنو😐🤕                    
اونو بزنی کپی میشه بعد تو ارسال نظر پیست کن

رو اون نی نی سایت ک نوشته انگشتمو بزارم نگه دارم؟

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

وقتی بچیزی زیاد فک کنی همون برات اتفاق میفته.مثلا اگه فکر کنی خنده دار هستی واقعا همونطور میشی.

حساس شدی

اگه هم اینی که میگی واقعیت داره اون دخترا مریضن.اسم بیمار رو خودت نزار.کسی که مسخره میکنه کسیو خودش حتما مشکل داره.

وقتی تو خودت باشی و درگیر فکرکردن، مردم میفهمن و همین نقطه ضعفی میشه که بهشون میدی.

وقتی بچیزی زیاد فک کنی همون برات اتفاق میفته.مثلا اگه فکر کنی خنده دار هستی واقعا همونطور میشی. حسا ...

ممنون ولی من نگفتم فک می کنم مسخرم میکنن گفتم که دلیلش نمیدونم چیه بخدا حرفم این بود راجب بیماریم هم گفتم جوری رفتار کردم که کسی ندونه

شرط بستن! امیدوا.رم خوش باشین باهم

هییی...کاش

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...
چرا ؟

بی نهایت مشکل داریم