2777
2789
عنوان

مشکل جدی

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 88 پست
اها ، فکر میکنی مسخره ات میکنن بی خیال محل نزار!!! بیماریت چیه؟؟؟

نمی دونم شما اگه بخای پسریو مسخره کنی بهش می خندی ؟؟؟ گفتم فوبیا دارم ولی کسی نمیدونه چون خیلی اجتماعی هستم با اینکه سخته برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما عکس بدین؟

میترسم کسی بشناسه منو چون بیشتر کارم با خانمها هست 

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...
توی سوال گفتم فوبیای اجتماعی در حالی که خیلیم اجتماعی هستم

آها،،انشاالله حل بشه مشکلتون..

شمام ب اطرافیانتون اهمیت ندین و زیاد دقت نکنین،،این جور چیزا عادیه،،بعضی از دخترا حسابی خودشونو کوچیک میکنن‌‌،،به یه پسر تیکه بندازی بگی خیلی بامزه ای و هرهر بخندی بنظرم خیلی رفتار خوشایندی نیست و سنگین بودن بهترین چیزه..

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
چرا!؟ خب میکه خوشگله

نمیگم خوشگلم ...خوش صحبتم 

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...
نمی دونم شما اگه بخای پسریو مسخره کنی بهش می خندی ؟؟؟ گفتم فوبیا دارم ولی کسی نمیدونه چون خیلی اجتما ...

تا حالا کسی رو مسخره نکردم ، به خاطر چهره و ظاهر

محل نده بهشون

حالا من دقیق،نمیدونم شاید زیادی حساسی ، یا به خودت میگیری ، برو مشاور

https://abzarek.ir/service-p/msg/1099067
هیچوقت از هیچ مردی عکس نخواه😞😒 نمیدونم چرا روت غیرتی شدم😜

😏🤔😂

ک داند ب جز ذات پروردگار ک فردا چ بازی کند روزگار؟!                دلیل عضویتم سوال از حس ششم بود ک قسمت نشد هنو😐🤕                    
دیگه فروشنده باید خوش صحبت باشه ، تا مشتری بیاد

خوب طرف آخه میره تو فاز در دودل