2777
2789
عنوان

مشکل جدی

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 88 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی بدت میاد بهت میگن بامزه؟

والا😏ب من ک هرکی بگه ...بعدش میگم خودم میدونم...خدای اعتماد ب نفسم من😄

ک داند ب جز ذات پروردگار ک فردا چ بازی کند روزگار؟!                دلیل عضویتم سوال از حس ششم بود ک قسمت نشد هنو😐🤕                    
یعنی بدت میاد بهت میگن بامزه؟

نه ولی خودم فک نمی کنم با مزه باشم و اینکه دلیل خنده ها فک نکنم به خاطر این باشه دوس دارم مثل بقیه وقتی دخترا از کنارم رد میشن عادی رد شن نگامم نکنن این برای بیماریم هم بهتره

نه ولی خودم فک نمی کنم با مزه باشم و اینکه دلیل خنده ها فک نکنم به خاطر این باشه دوس دارم مثل بقیه و ...

چ بیماری ای دارین؟

اگه دوست دارین بگین

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
نه ولی خودم فک نمی کنم با مزه باشم و اینکه دلیل خنده ها فک نکنم به خاطر این باشه دوس دارم مثل بقیه و ...

اها ، فکر میکنی مسخره ات میکنن

بی خیال محل نزار!!!

بیماریت چیه؟؟؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/1099067
چه اعتماد به سقفی😂

خانما میان مغازه یه کم جدی نباشم دیگه بیرون نمیرن

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...

گفت که فوبیا داره

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...