2777
2789
عنوان

مشکل جدی

507 بازدید | 88 پست

فقط اولش بگم من دیگه به یه سنی رسیدم که نظر دیگران کارهای اونا و فکرشون دربارم اصلا مهم نیست برام . برای خودم زندگی می کنم. اما من یه اتفاقی برام افتاده خیلی جالبه اونم اینه که من از کنار هر دختری تو خیابون رد میشم بهم لبخند میزنه . تو هرکلاسی میرم دخترا اکثریت میخندم . توی دانشگاه پارک بازار یا هرجایی میرم همین بوده . فقط سه بار توی جاهای مختلف تو شهرای مختلف شنیدم دخترا گفتن خیلی بامزس ولی از نظر خودم اینطوری نیست . میخام بدونم دلیلش چی میتونه باشه . اینم بگم بین خودمون باشه من با اینکه ادم اجتماعی هستم فوبیا دارم و خیلی زندگیم برام سخته چون اعتماد به نفسم رو اورده پایین  ولی هیچوقت توی خونه نمیشینم و با اینکه سخته برام ولی همیشه تو جمعم . ممنون اگه کمکم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چهرت جذابه حتما

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...
میدونی انقدر اعتماد به نفسم پایینه که خدایی نمیتونم عکس بزارم این برمیگرده به فوبیام ببخشید لطفا

چن روز قبل یه پسری عکس گذاش ینی من اعتماد ب نفسم از اون روز رفنه بالا حالا پایینم نمیاد😅

شمام بذارین

ک داند ب جز ذات پروردگار ک فردا چ بازی کند روزگار؟!                دلیل عضویتم سوال از حس ششم بود ک قسمت نشد هنو😐🤕                    

خوشگلی درد سر داره مشگل منو داری یه جور دیگشو

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...