2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم دوشیزه نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 33310 بازدید | 145 پست
دقیقا،،، راز چیه؟ برای کسی که قبلا سابقه ی عقد داشته، احتمال باکره نبودنش خیلی زیاده،،، خیلی راحت در ...

خب چطوری بگم ؟با چه جمله بندی

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر منم بهتره تا خودش نگفته شما بگی,  چون اونوقت بفرض اگه ازدواج کردین,  همش پیش خودش میگه لابد اگه مسائل مهم رو من نپرسم خودش نمیگه و بهتون بی اعتماد میشه 

بخدا من خانم هستم آقا نیستم فقط میخاستم امیدوار باشم☺☺☺
ترک هستی؟

بله😁

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو
آخه واقعت رازه جز پدر مادرم فرد دیگه ای اطلاع نداره😖 خب میشه شما بگید چطوری بگم بهش؟

منم تو عقد جدا شدم، بعدش که برام خواستگار اومد، در مورد اون قضیه هم باهاش صحبت کردم ، فقط تو دوتا جمله،،، گفتم شما که از من انتظار ندارید باکره باشم، اونم گفت بهیچ وجه، شما قبلا عقد کردید، و جالبه که گفت اگه عقدم نبودی، باکره بودن یا نبودنتون اصلا برام مهم نبود

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
مامانم همون تازه جدا شده بودم گفت برم ترمیم اما من نمیخوام مهم نیست دوستش دارم اما اگر نخواد اشکال ...

ترمیم هم اثربشه توی نامه قید میشه نوع پرده و ترمیمی.چون پرده ترمیمی در معاینه مشخصه کسی اینو نمیدونم چرا نمیدونه

آخه واقعت رازه جز پدر مادرم فرد دیگه ای اطلاع نداره😖 خب میشه شما بگید چطوری بگم بهش؟

یدونه از پستها رو نوشتم که خوبه. همونجوری بگو. خیلی راحت و بی ناراحتی.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

میتونید بگید, من بر مبنای اینکه خودم روراست بودم و قصد تشکیل یه زندگی خوب رو داشتم,  فک میکردم ایشون هم مثل منه و بزودی عروسی میکنیم,  برا همین بهش اعتماد کردم و متاسفانه دیگه دوشیزه نیستم ,

ولی لازم نیست این مطلب رو با لحن غمگین و شرمندگی بگید, با اعتماد بنفس کامل,  چون شما مرتکب حرام نشده اید

بخدا من خانم هستم آقا نیستم فقط میخاستم امیدوار باشم☺☺☺

عزیزم مثلا اگر یک بچه سقط کرده بودی این میشد راز !

باکره نبودن برای ادمی که رسما و شرعا عقد کرده اصلا بعید نیست و راز نیست.

سختش نکن

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من شوهرم ترکه تبریزه.اما اصلا با این چیزها کار نداشت حتی نپرسید قبل من با کسی دوست بودی.گفت مهم الان ...

منم تبریزم

منم تو عقد جدا شدم، بعدش که برام خواستگار اومد، در مورد اون قضیه هم باهاش صحبت کردم ، فقط تو دوتا جم ...

اون خیلی امروزی بوده.خودش هم قبل ازدواج مجردبوده؟منظورم رابطه قبل ازدواج و دوستی هست.