2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم دوشیزه نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 33361 بازدید | 145 پست
منم تو عقد جدا شدم، بعدش که برام خواستگار اومد، در مورد اون قضیه هم باهاش صحبت کردم ، فقط تو دوتا جم ...

چه خوب

ولی من تا این حد آخه نمیتونم باهاش راحت صحبت کنم

و چه عالی که قبول کردن

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو
استارتر هر وقت گفتی بگو چطور گفتی و چه جوابی داد ممنون

چشم ریپلایت میکنم همین جا

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترمیم هم اثربشه توی نامه قید میشه نوع پرده و ترمیمی.چون پرده ترمیمی در معاینه مشخصه کسی اینو نمیدونم ...

بعله,  افرین,  چون اگه کسی اهل مته به خشخاش گذاشتن باشه و با توجه به ازدواج قبلی, ایشون رو پیش پزشک ببره,  پزشک متوجه میشه 

بخدا من خانم هستم آقا نیستم فقط میخاستم امیدوار باشم☺☺☺
اگهومیدونه عقد ناموفق داشتید خودش اگه براش مهم باشه میپرسه. اگه نپرسیدم غیر مستقیم بگو در جریان ازدو ...

این خیلی خوب و سربسته است. اینجوری بگو

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

استارتر عزیز,  اگه کسی هم خیلی راحت قبول کنه,  خیلی مایه ی خوشحالی نیست,  چون ممکنه,  ممکنه که یا خودش هم ادم بی قید و بندی باشه و خطاهای خارج از عرف داشته باشه و یا شاید اول بگه مشکلی نیس و بعدا یادش بیفته که هست!! 

البته اینا احتمالاته,  شاید هم واقعا ادم مثبت نگری باشه. ولی ادم باید احتمالات رو هم در نظر بگیره و اماده باشه 

لابد خیلی محجوبه تاحالا نپرسیده خاستگارما همون لحظه اول سایزمونم پرسید نخاله

چه حرفها...

جدی؟؟؟

چی پرسید؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
چشم ریپلایت میکنم همین جا

میتونی بگی بعد طلاق نتونستید شناسنامه تونو عوض کنید اگه گفت چرا؟بگید شرایطی داره ک من واجدش نبودم اینطوری بحث رو پیش بکش

اگه الان بگی خیلی بهتره تا اینکه بخوای بعدا ک وابستگیش عمیقتر شد بهش بگی اونوقت ک بدتره جونم

بعضی حقایق رو هر چند تلخ باشه ولی بهتره بیانشون کرد شما خلاف شرع ک نکردی عزیزمن همسر اون آقا بودی 

چه حرفها... جدی؟؟؟ چی پرسید؟

گفت میتونم راحت باشم؟گفتم بفرما گفت فیلم پ ورن تاحالا نگاه گردی؟واینکه سایز سینت چنده برام مهمه ..البته دفه سوم که رفتیم بیرون پرسید دفه های قبل خونه زیاد صحبت نکردیم 

با اینی که میگن بگو اسمش هنوز تو شناسنامه هست و دیگه خودش متوجه میشه,  خیای موافق نیستم,  اخه اقایون مجرد زیاد تو این مسائل وارد نیستن و درضمن اقایون معمولا تا مطلبی رو کاملا واضح بهشون نگی,  متوجه نمیشن ☺☺

2790
2778
2791
2779
2792