2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم دوشیزه نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 33299 بازدید | 145 پست
نه بابا، لازم نیست اینقدر بازش کنه

یه چیزی الان تایپ کردم میشه یخونید

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم همون تازه جدا شده بودم گفت برم ترمیم اما من نمیخوام مهم نیست دوستش دارم اما اگر نخواد اشکال ...

برو.گلم . بنظر من بری بهتره جایگاهت خیلی بالاتر میره . اینحا ایرانه عزیزم 

خب همینه منظورش پس بگو امروز بهش حتما که براش مهمه

منم حس میکنم همینو میگه نمیدونم

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو
نه

خب این کارتو سخت تر میکنه شاید نتونه قبول کنه

به نظر من اول نظرشو راجع به این موضوع بپرس یجوری که نفهمه چیزی راجع به خودت ببین نظرش چیه کلا راجع به این مسئله 

بعدا اگه اوکی بود بگو

بهش مستقیم بگی و قبول نکنه خیلی بده من دوس ندارم تو این شرایط قرار بگیری  به خاطر چیزی که حقت بوده

ولی خب شاید طرف مقابلت درکشو نداشته باشه اگه رک و راست بگی بهش

اگهومیدونه عقد ناموفق داشتید خودش اگه براش مهم باشه میپرسه. اگه نپرسیدم غیر مستقیم بگو در جریان ازدو ...

این خوبه.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
مامانم همون تازه جدا شده بودم گفت برم ترمیم اما من نمیخوام مهم نیست دوستش دارم اما اگر نخواد اشکال ...

ببین قبل از اینکه ازت خودش ماجرا رو بپرسه تو بهش بگو.باهاش روراست باش اگه واقعا بخوادت کنار میاد با این موضوع.هرچند شاید احتمال داده باشه که با شوهر سابقت رابطه داشتی ولی دلش میخواد ک تو بهش بگی

یه بار خواستم بهش بگم گفتم خیلی شخصیه گفت اگر خیلی شخصیه نگو بعدش گفت میترسم اون رازتون از قضیه ی ...

بیخود گفتی یک راز داری!

چه رازی؟؟!!!

دوشیزه نبودن برای کسی که عقد کرده محتمل است...

ضمنا اجازه نده اخلاقهای بدت رو بگه...

اون حق داره اخلاقهای بدت رو فقط متوجه بشه و تصمیم بگیره که بمونه یا نه‌...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خب اگه دوشیزه نباشین اسم همسر قبلیتون از شناسنانه پاک نمیشه یه جوری بحث شناسنامه رو پیش بنداز اگه مط ...

بنظرم این بهتره.بگید اسم همسرم توشناسنامه هست دیگه خودش میفهمه.برخلاف بقیه کاربرا میگم گفتنش چقدر سخت هست .امیدوارم بهترین ها برات پیش بیاد

این مورد رو نمی دونم ولی من خودم بیماری داشتم که اصلا موضوع مهمی نبود وقتی دیگه قرار مدارا رو گذاشته ...

میشه بگی چه بیماری ای؟

بیخود گفتی یک راز داری! چه رازی؟؟!!! دوشیزه نبودن برای کسی که عقد کرده محتمل است... ضمنا اجازه ند ...

آخه واقعت رازه

جز پدر مادرم فرد دیگه ای اطلاع نداره😖

خب میشه شما بگید چطوری بگم بهش؟

بیخود گفتی یک راز داری! چه رازی؟؟!!! دوشیزه نبودن برای کسی که عقد کرده محتمل است... ضمنا اجازه ند ...

دقیقا،،، راز چیه؟ برای کسی که قبلا سابقه ی عقد داشته، احتمال باکره نبودنش خیلی زیاده،،، خیلی راحت در موردش حرف بزن، انگار که یه اتفاق خیلی پیش پا افتاده بوده، وقتی خودت در موردش اینجوری بگی، برای اونم مهم میشه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.