2777
2789
عنوان

صدای منو می شنویداز خوابگاه

493 بازدید | 18 پست

واقعا کسایی که کارمندن تو خوابگاه صبر عیوب دارند دوازده شبه دعوا می کنن بعد اون بدبخت ها شش صبح باید برن سر کار اینا تا لنگ ظهر خواب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره وحشین

🥲🥲منم میخوام برم خوابگاه خودگردان میشه درخواست بدم سوال بپرسم ازتون

شما دانشجو هستین یا کارمند

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

🥲🥲منم میخوام برم خوابگاه خودگردان میشه درخواست بدم سوال بپرسم ازتون شما دانشجو هستین یا کارمند

من دانشجو ام ولی برو دولتی یا پردیس و.. یا یه خوابگاه خیلی خفن خصوصی نه این پانسیون معمولی ها اره در خواست بده

من دانشجو ام ولی برو دولتی یا پردیس و.. یا یه خوابگاه خیلی خفن خصوصی نه این پانسیون معمولی ها اره د ...

عهه

🥲منم میخوام دانشجو بشم ....خب خوابگاه دولتی ک نداره

مس باید یا پانسیون بگیرم یا خوابگاه خودگردان

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

عهه🥲منم میخوام دانشجو بشم ....خب خوابگاه دولتی ک نداره مس باید یا پانسیون بگیرم یا خوابگاه خودگردان

خوابگاه خودگردان وضعش ازاینجا بدتره می گم برو قشنگ پانسیون ها روببین یکی دو روز وقت بذار فکر کنم از بهمن می خوای بری؟ بعدش یه سری شرایط داره

خوابگاه خودگردان وضعش ازاینجا بدتره می گم برو قشنگ پانسیون ها روببین یکی دو روز وقت بذار فکر کنم از ...

اره از بهمن میخوام برم ....

اخه من میخوام برم ی استان دیه و عملا وقت زیادی ندارم

خود دانشگاه پرسیدم گفت معرفی میکنه ب خوابگاه خودگردان

مجبورم انلاین بگیرم

عهه🥲منم میخوام دانشجو بشم ....خب خوابگاه دولتی ک نداره مس باید یا پانسیون بگیرم یا خوابگاه خودگردان

اولش یخچال اگه هم اتاقی داری از صاحب اونجا یا مسؤل بپرس دقیقا چقدر لین یخچال می تونم استفاده کنم حمومش بر. ببین تمیزه یا روشویش و حتی گاز اشپزخونه و.. بعدش اولش تذکر بده رو سر صداحساسی و..

خوابگاه خودگردان وضعش ازاینجا بدتره می گم برو قشنگ پانسیون ها روببین یکی دو روز وقت بذار فکر کنم از ...

عزیزم درخواستم رو قبول میکنی

اره از بهمن میخوام برم ....اخه من میخوام برم ی استان دیه و عملا وقت زیادی ندارم خود دانشگاه پرسیدم گ ...

اها اگه خودگران بری مسئله جداست ولی دوم نمی یاری حالا یه ترم امتحانی برو

اولش یخچال اگه هم اتاقی داری از صاحب اونجا یا مسؤل بپرس دقیقا چقدر لین یخچال می تونم استفاده کنم حم ...

واو ....چقدر دنگ فنگ داره

اما خب ت ی استان دیه ام الان نمیتونم برم ب اون استان و وقتی بخوام برم موقع شروع دانشگاه ها میخوام برم از قبل باید خوابگاه رو اوکی کنم با گوشی و انلاین 🥲انلاین هم نمیشه فهمید چحوریه واقعا .....

اها اگه خودگران بری مسئله جداست ولی دوم نمی یاری حالا یه ترم امتحانی برو

🥲😂😂نترسون منو خواهر