2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم دوشیزه نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 33310 بازدید | 145 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب وقتی درمورد این مسائل بحث کردین بگو من یه عقد ناموفق داشتم بهرحال همسرم بوده رابطه داشتم کم بوده ولی داشتم 

خودش بحثو پیش میکشه اگه فکرش درگیر باشه اگرم نگفت روزی که خواستین قرار خاستگاری بذارین همینجوری بهش بگو 

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش

خب اگه دوشیزه نباشین اسم همسر قبلیتون از شناسنانه پاک نمیشه یه جوری بحث شناسنامه رو پیش بنداز اگه مطلع باشه میگیره مطلبو

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 
قراره بهم چند ماه فرصت بدیم میخوام تو این فرصت راجع به اینم فکر بکنه نه که بعدا دوباره سر این نشه که ...

برو ترمیم اگر پسره خوبیه و واقعا نمیخای از دستش بدی . اصلا نگو . 

خب وقتی درمورد این مسائل بحث کردین بگو من یه عقد ناموفق داشتم بهرحال همسرم بوده رابطه داشتم کم بوده ...

نه بابا، لازم نیست اینقدر بازش کنه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
حالا صبر کن. هروقت خودش چیزی پرسید بگو. صد رصد خودش میپرسه

یه بار خواستم بهش بگم گفتم خیلی شخصیه

گفت اگر خیلی شخصیه نگو

بعدش گفت میترسم اون رازتون از قضیه ی عقدتون بیشتر و بزرگتر شوکم کنه منم گفتم بستگی به طرف مقابل داره

امروز گفت میترسم  از شما در دو مورد

یکی یکی از اخلاقاقمو گفت که درست نبود

یکیش هم گفت نمیتومم الان بگم

گفتم بگید اگر تموم شه بهتره تموم شه

گفت نه الان نمیتونم بگم وقتش نیست

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو

این مورد رو نمی دونم ولی من خودم بیماری داشتم که اصلا موضوع مهمی نبود وقتی دیگه قرار مدارا رو گذاشته بودیم قرار بر نامزدی بود گفتم و اونا هم دیگه نیومدن و نامزدی به هم خورد چقدر شکستم ولی بعد شوهرم اومد خواستگاری وقتی دیدم میخامش جلسه سوم بود بهش گفتم اونم اصلا براش مهم نبود و خدا رو روزی هزار بار شکر می کنم سر این موضوع

دردم از یارست و درمان نیز هم
خودشم قبلا ازدواج کرده؟!

نه

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو

اگه این مسائل براش مهمه زودتر بهش بگو حالا یا از طریق مشاور یا پیام بهش رو در رو هم نگو چون حس خوبی نمیده به آدم.چون اگه براش مهم باشه الان کات شه بهتره.چون ی بار جدا شدی دیگه برای ازدواج دومت باید خیلی مراقب باشی

یه بار خواستم بهش بگم گفتم خیلی شخصیه گفت اگر خیلی شخصیه نگو بعدش گفت میترسم اون رازتون از قضیه ی ...

ببین بهرحال قبل خاستگاری بگو بهش بعضیا خیلی حساسن رو این مسئله 

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش
برو ترمیم اگر پسره خوبیه و واقعا نمیخای از دستش بدی . اصلا نگو . 

مامانم همون تازه جدا شده بودم گفت برم ترمیم اما من نمیخوام مهم نیست

دوستش دارم اما اگر نخواد اشکال نداره ناراحت میشم اما نه که برم ترمیم