رهادرباد مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 805 عنوان لرزش بدن هنگام بیدار. شدن 13750 بازدید | 25 پست از خواب بیدار شدم تا چند دقیقه ای بدنم میلرزید همش چند وقت پیشم اینجوری میشدم ولی خوب شده بووود از این حالتا میترسم گریه میکنم خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥 1398/07/05 | 07:07 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویای_پرواز عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 20451 وای منم هرروز صبح میلرزم و سرررردمه Ceeport ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم ❤ceeport 💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
رهادرباد مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 805 وای منم هرروز صبح میلرزم و سرررردمه نه احساس سرما نیست از داخل لرزش داره بدنم😥😥 خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥
marta3 عضویت: 1393/03/18 تعداد پست: 1867 شاید سردیت شده شب غذای سرد خوردی یا این چند روز غذاهای با طبع سرد خوردی اینجور شدی آب از دهنتم میاد؟ با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
بهانه0 عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 2606 نه احساس سرما نیست از داخل لرزش داره بدنم😥😥 قرص خاصی مصرف نمیکنی
رهادرباد مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 805 شاید سردیت شده شب غذای سرد خوردی یا این چند روز غذاهای با طبع سرد خوردی اینجور شدی آب از دهنتم میاد؟ دیشب معدمم درد زیادی داشت آبلیمو ام گرفته بودیم دو شب درگیر اوناایم ازونا میشه سردیم شده باشه خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥
رهادرباد مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 805 قرص خاصی مصرف نمیکنی نه قرص مصرف نمیکنم خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥
رهادرباد مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 805 شاید سردیت شده شب غذای سرد خوردی یا این چند روز غذاهای با طبع سرد خوردی اینجور شدی آب از دهنتم میاد؟ نه اب از دهنم نمیاد خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥
زیباوحشی عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 4076 نه احساس سرما نیست از داخل لرزش داره بدنم😥😥 نترس ویندوزت با میاد وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک تَرَک هی همه شب بند مزن چینی دلشکسته را@
زنجبیلی عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 2547 من قبلا میکروب معده داشتم دقیقا به این حال میفتادم بعد درمان هم خوب شدم.شایدم صبحها فشارت پایین میاد ناشتا یه دونه شکلات زنجبیلی بخور ببین تاثیر میکنه یا نه
رهادرباد مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 805 عزیزم برو دکتر طب سنتی خوب میشی طب سنتی خووب میشناسید شما خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥
marta3 عضویت: 1393/03/18 تعداد پست: 1867 دیشب معدمم درد زیادی داشت آبلیمو ام گرفته بودیم دو شب درگیر اوناایم ازونا میشه سردیم شده باشه آبلیمو طبعش سرده میخای غذای با طبع گرم بخور و بخواب ببین چطوره مثلا خرما کنجد و ارده شیره و... رو امتحان کن شب و بخواب با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
رهادرباد مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 805 من قبلا میکروب معده داشتم دقیقا به این حال میفتادم بعد درمان هم خوب شدم.شایدم صبحها فشارت پایین میاد ... یعنی میشه از معده باشه آخه معدمم مشکل داره خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥
زنجبیلی عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 2547 یعنی میشه از معده باشه آخه معدمم مشکل داره احتمالا.برو دکتر