2777
2789
عنوان

لرزش بدن هنگام بیدار. شدن

13750 بازدید | 25 پست

از خواب بیدار شدم تا چند دقیقه ای بدنم می‌لرزید همش چند وقت پیشم اینجوری میشدم ولی خوب شده بووود از این حالتا میترسم گریه میکنم 

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥
وای منم هرروز صبح میلرزم و سرررردمه

نه احساس سرما نیست از داخل لرزش داره بدنم😥😥

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید سردیت شده شب غذای سرد خوردی یا این چند روز غذاهای با طبع سرد خوردی اینجور شدی آب از دهنتم میاد؟

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
شاید سردیت شده شب غذای سرد خوردی یا این چند روز غذاهای با طبع سرد خوردی اینجور شدی آب از دهنتم میاد؟

دیشب معدمم درد زیادی داشت 

آبلیمو ام گرفته بودیم دو شب درگیر اوناایم ازونا میشه سردیم شده باشه

نه اب از دهنم نمیاد

دیشب معدمم درد زیادی داشت  آبلیمو ام گرفته بودیم دو شب درگیر اوناایم ازونا میشه سردیم شده باشه

آبلیمو طبعش سرده میخای غذای با طبع گرم بخور و بخواب ببین چطوره مثلا خرما کنجد و ارده شیره و... رو امتحان کن شب و بخواب 

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
من قبلا میکروب معده داشتم دقیقا به این حال میفتادم بعد درمان هم خوب شدم.شایدم صبحها فشارت پایین میاد ...

یعنی میشه از معده باشه آخه معدمم مشکل داره