2777
2789
عنوان

عجیب ترین باور ای که دیدین چی بودخ

| مشاهده متن کامل بحث + 4724 بازدید | 199 پست
اینکه اگر خوراکی قرمز مثل گوجه فرنگب و انار شب بیاد تو خونشون یکی از اهل خونه فوت میکنه

مگه كلا چند نفر تو خونن؟

دو بار هم پيش ميومد نسلشون منقرض ميشد

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان بزرگ شوهرم میگفت قد حضرت نوح اینقدر بلند بوده که ماهیو از اب در میاورده میچسبونده به خورشید سر ...

😅😅😅🙈🙈

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین
داستان زندگی تبسم رو خوندم میگفت سنی ها اگه مرد بگه فلان کارو کنی طلاقی. حرفش سند هست وطلاق میشی

من سنی ام و همچین چیزی نشنیدم تاحالا 😐😐😐

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
بعضی قومیت ها بچه رو ک ختنه میکنن ختنه سوران میگیرن و غذا میپزن و اون گوشتی که از سر ..‌‌ بچه بریدن ...

ولیمه دهی توختنه کردن مستحب

امااستاتر این موضوعی که شماتعریف کردی ته جهالت ونادانیه

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
وای جدی کیا باور دارن؟

یه عده تو دنیا هستن که اینکارو میکنن به شدت هم فک میکنن براشون مفیده 

نمیدونم تو ایران هم هستن یا نه 

قبل باز کردن دهنمون به بول شتی که قراره ازش خارج بشه فکر کنیم 🤡
بعضی قومیت ها بچه رو ک ختنه میکنن ختنه سوران میگیرن و غذا میپزن و اون گوشتی که از سر ..‌‌ بچه بریدن ...

اه اه 😨😱😷😷😷

به تعدادآدمهایروی کره ی خاکی،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!!پس این را بپذیر:کسی که تفکرش باتو متفاوت است انسان دیگریست....
ما اینو امتحان کردیم دندون درد آروم شد البته ادامه ندادیم

اره 

اتفاقا نوشته بود که ارومش میکنه

اروم کردن درد منطقیه

ولی درمان پوسیدگی و روییدن دندون جدید نه! 

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
اره اگه سه بار بگن طلاقت میدم طلاق گرفتی 

نه یکبار گفته بود اگه بچه رو سقط نکنی بچه دنیا بیاد طلاقی پیش ملا هم رفته بود گفته بودن درسته طلاق میشی مجبوری بچه رو انداخته بود😞

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
مامان بزرگ شوهرم میگفت قد حضرت نوح اینقدر بلند بوده که ماهیو از اب در میاورده میچسبونده به خورشید سر ...

چجوری راه میرفته؟🤔🤣🤣🤣

مودبانه ریپلای کنی خیلیی ممنونت میشم، ریپلایت تند باشه، تندتر جواب میدم. پس ریپلای کن ها مودب باشید.                                                                        Manvatoo سابق هستم، نی نی سایت خیلییییییی😥😥😥😥😥😥                                                 جرات ندارم حرفمو بگم الان میترکم.                          همون خیلیو داشته باش فعلا.                                   عصبانیم نشو فدات عجقم

حالم بد شد

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین
   مگه كلا چند نفر تو خونن؟ دو بار هم پيش ميومد نسلشون منقرض ميشد

اون خانواده ۵ تا بچه داشت با زن و شوهر میشدن هفت نفر

جالبه که براثر اتفاقاتی دو تا پسرش با فاصله چند سال فوت کردن مرتب ربطش میدادن به آوردن اون خوراکیها که عروس بیچاره یبار آورده بود خونشون

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم