2777
2789
عنوان

عجیب ترین باور ای که دیدین چی بودخ

| مشاهده متن کامل بحث + 4724 بازدید | 199 پست
اینا چین از کجا باید گرفت منم یمدت زینک میزدم بو نمیگرفتم ولی گفتن خوب نیس نزدم

از عطاری بگیر

آموخته‌ام که وقتی ناامید می‌شوم خداوند با تمام عظمتش ناراحت می‌شود و عاشقانه انتظار می‌کشد که به رحمتش امیدوار شوم.  
ببخشید میتونم بپرسم شما شیعه هستین یا سنی ؟

من هیچ کدومشو قبول ندارم چون الان مسلمان واقعی نیس همش ادعا هست ک ادای مسلمونی در میارن 

آموخته‌ام که وقتی ناامید می‌شوم خداوند با تمام عظمتش ناراحت می‌شود و عاشقانه انتظار می‌کشد که به رحمتش امیدوار شوم.  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا عجيبه  👁اما من توي ٥ سالگي لكنت زبون خيلي بد داشتم و مامانم به به حاج خانوم كه فوق العا ...

نمیدونم بخدا تو این دنیا دیگ هیچی واسه تعجب نداره غیر ممکنم دیگ وجود نداره

نمیدونم بخدا تو این دنیا دیگ هیچی واسه تعجب نداره غیر ممکنم دیگ وجود نداره

ميدوني بنظر من همين كه ادم اميد زيادي به يه چيزي داره و اعتقاد كامل داره كلي انرژي مثبت ب كائنات ميده و باعث ميشه اون اتفاق بيفته، حالا ميخواد اميد به يه درخت باشه يا اب دهن يه نفر يا پرستش بت يا واسطه قرار دادن امام يا حرف زدن با فرشته يا حتي كمك از موكلين و ...

تيكر ارزوهامه و باردار نيستم🌷❤️❤️❤️❤️❤️  به ارزوهايم قول رسيدن دادم 💐
ميدوني بنظر من همين كه ادم اميد زيادي به يه چيزي داره و اعتقاد كامل داره كلي انرژي مثبت ب كائنات ميد ...

افرین زدی ب هدف دقیقا همینه جریان