2777
2789
عنوان

عجیب ترین باور ای که دیدین چی بودخ

| مشاهده متن کامل بحث + 4724 بازدید | 199 پست

تو هم میرفتی یه تف میکردی رو مغزش یه کمم خاک میریختی رو سرش، بد سرشو گل میگرفتی. 

چندش حالم به هم خورد

مودبانه ریپلای کنی خیلیی ممنونت میشم، ریپلایت تند باشه، تندتر جواب میدم. پس ریپلای کن ها مودب باشید.                                                                        Manvatoo سابق هستم، نی نی سایت خیلییییییی😥😥😥😥😥😥                                                 جرات ندارم حرفمو بگم الان میترکم.                          همون خیلیو داشته باش فعلا.                                   عصبانیم نشو فدات عجقم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داستان زندگی تبسم رو خوندم میگفت سنی ها اگه مرد بگه فلان کارو کنی طلاقی. حرفش سند هست وطلاق میشی

یعنی چی

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین

مامان بزرگ شوهرم میگفت قد حضرت نوح اینقدر بلند بوده که ماهیو از اب در میاورده میچسبونده به خورشید سرخ میشده میخورده

😂😭🤕😖😑

و اونجا بود که جمله خدایا منو گاو کن شکل گرفت 

هررررچی براش توضیح دادم بازم نفهمید از بس دندون به هم ساییدم فکم درد گرفت

درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...

امروز خوندم

روغن هندوانه ابوجهل پوسیدگی و تیرگی و حتی شکستگی دندون رو درمان میکنه و حتی باعث میشه دندون جدید دربیاری!!!!!

مضحک بود!

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
باور به اینکه خوردن شاش به درمان بیماری ها کمک میکنه 😐 تازه میگن خیلیم علمیه 😂

وای جدی کیا باور دارن؟

میخوام بالابیارم🤢

جان من بیخیال

مودبانه ریپلای کنی خیلیی ممنونت میشم، ریپلایت تند باشه، تندتر جواب میدم. پس ریپلای کن ها مودب باشید.                                                                        Manvatoo سابق هستم، نی نی سایت خیلییییییی😥😥😥😥😥😥                                                 جرات ندارم حرفمو بگم الان میترکم.                          همون خیلیو داشته باش فعلا.                                   عصبانیم نشو فدات عجقم
امروز خوندم روغن هندوانه ابوجهل پوسیدگی و تیرگی و حتی شکستگی دندون رو درمان میکنه و حتی باعث میشه د ...

فقط اون قسمت دندون جدید👌😅😅

تو حاملگی زرد الو نخور لیزه بچه سقط میشه. انگار بچه تو معده یا رودس

😂🤣😂😂😂

هرکس بد مابخلق گوید،ماچهره زِ غم نمیخراشیم  ماخوبی اوبخلق گوییم تاهردو دروغ گفته باشیم😁

اینکه اگر خوراکی قرمز مثل گوجه فرنگب و انار شب بیاد تو خونشون یکی از اهل خونه فوت میکنه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بعضی قومیت ها بچه رو ک ختنه میکنن ختنه سوران میگیرن و غذا میپزن و اون گوشتی که از سر ..‌‌ بچه بریدن رو هم میندازن تو دیگ خورشت و میدن مهمونا میخورن

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد