2777
2789

میشه دعا کنید منم نی نی دار بشم

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

عزیزم  خیلی حس خوبیه انشاالللللله میشی

سلام ☺دوستای عزیزم منم مثل همه شما کابر قدیمی ام که اکانتهام به باد رفته 😏گفتم که نگید عضویت مبارک آلرژی دارم بهش😁اینم بگم صدتا اسم مستعار انتخاب کردم نیاورد خسته شدم گفتم پوووووووف و نوشتم و درکمال ناباوری سیو شد🤐همتونو دوست دارم شماهم منو دوست داشته باشید😋دیگه چی بگم؟؟؟  راستش حرفی ندارم فقط یه تیکه کلامی دارم که توهر شرایطی آرومم میکنه اونم اینه که تو بدترین شرایطم به فکر بدتراز خودت باشی و هیچوقت خودتو نبازی خدا ی جایی خودشو بهت نشون میده که از بودنش حیرت زده میشی خوب سرتونو درد نیارم🤗بدرود عزیزرانم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم  خیلی حس خوبیه انشاالللللله میشی

دعا کنید توروخدا من کلا سه تا جنین دارم دلم نی نی میخاد امروز رفتم کلییییی چسیله خریدم برای نینی

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

همین الان از ته دلم دعات کردم   مطمئنم میای تاپیک میزنی خبر خوب بهمون میدی      

بحث کردن با آدمای احمق مثل کشتن مگس رو صورتته  هرچقدرم محکم بکوبی اون فرار میکنه و این تویی که یه سیلی محکم خوردیو باز مجبوری وز وزشو تحمل کنی 
انشالله که میشی😘

برام دعا کن که بشم همین ماه😍😍😍😍😍

یه علی کوچولو 

یا یه جانان کوچولو بده بهم😍😍😍😍😍

همین الان از ته دلم دعات کردم   مطمئنم میای تاپیک میزنی خبر خوب بهمون میدی      

واااااای عزیزززززززم مررررررسی......ایشاا....همه ی منتظرا دامنشون سبز شه 

کاش زودی منم بیام بگم خاله شدین😍😍😍😍

چرا 3 تا؟؟؟؟ موقه تخمک کشی چندتا ازت کشیدن؟

۲۱اسپرم شوهرم خیلی ضعیفه.تخمکای خودمم چن تاش خراب بوده فایده نداشته

مشکل همسرت چی بود؟؟ کدوم شهر و مرکز انجام دادی

تحرک صفر مورفولوژی یک.

من مرکز ناباروری یزد انجام میدم

تحرک صفر مورفولوژی یک. من مرکز ناباروری یزد انجام میدم

من خودم pcoهستم.شوهرمم واریکوسل عمل کرده رویان اهواز میریم ازمایشای که تو مرکز داد با ازمایشگاه های بیرون زمین تا آسمون فرق داشت.تعداد یادم نیست ولی ازمایشگاه تحرک متوسط مورفو از 30 درصد 28 بود تو مرکز مورفو شد صفر خیلی نگرانم

ما آبادانیا   
تحرک صفر مورفولوژی یک. من مرکز ناباروری یزد انجام میدم

الان اگه احیانا کارم به ای وی اف کشید نمیخوام اهواز انجام بدم ولی نمیدونم کجا برم چیکار کنم چقدرم از تخمک کشی میترسم

ما آبادانیا   
من خودم pcoهستم.شوهرمم واریکوسل عمل کرده رویان اهواز میریم ازمایشای که تو مرکز داد با ازمایشگاه های ...

نترس.برای مورفولوژی یخ بذار رو بیضه شوهرت مسقیم ن بذار توخوله بذار.شوهرمن نذاشت اینکارو بکنم