2777
2789
عنوان

جاریم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 97 پست
گروه دارین اگر ما رو هم ببرین لطفا  سپاس

خانومم لینک گذاشتم مال زری جون میتونی بهش پیام بدی خصوصی

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤

من چی بگم ۱۲ ساله چپ و راستم خبر بارداری اینو اونو میشنوم همشونم چندین سال بعد من ازدواج کردنو دیگه بچشونم بزرگه دومیم آوردن وقتی میرم دیدن زایمان همه شروع میکنن آخی غصه نخور خدا مرادتو بده بعضیام که میگن ول کن بابا بچه چیه خب اگه بچه چیه چرا خودت آوردی نمیدونم فقط خدا از دلم خبر داره خیلی خستم خیلی😔😢

این نیز بگذرد...                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چی بگم ۱۲ ساله چپ و راستم خبر بارداری اینو اونو میشنوم همشونم چندین سال بعد من ازدواج کردنو دیگه ...

عزیز دلم تو چی کشیدی..‌همین حرفا ادمو دق میده...مشکلت چیه

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
خودم تنبلی دارم شوهرم بی تحرکی 

واریکوسل نداشت شوهرت؟چ درمانی کردی؟ ای وی اف ؟

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

دیگه برا هیچکیم نمیتونم دردودل کنم انگار دیگه همه از شنیدن حرفای من خستن همش با خودم میگم با این شرایط کنار بیا هی با خودم میگم دیگه برام مهم نیست ولی بازم این دل لامصبم بی قراری میکنه😢😢😢

این نیز بگذرد...                                   
دیگه برا هیچکیم نمیتونم دردودل کنم انگار دیگه همه از شنیدن حرفای من خستن همش با خودم میگم با این شرا ...

اره ...میفهمم حرفاتو عزیزم...نمیدونم ما باید چیکار میکردیم واسه خدا...ک بقیه کردن 

واریکوسل نداشت شوهرت؟چ درمانی کردی؟ ای وی اف ؟

نه نداره شوهر من کلا تحرک نداره ما میکرو انجام دادیم ولی نشد بهمون گفتن طبیعی باردار نمیشی الانم که دیگه شوهرم لج کرده یه مدته درمان نمیکنیم میگه ول کن دیگه از جواب منفی خسته نشدی قبول کن که نمیشه بیخیال شو منم یه مدت میزنم بیخیالی دوباره عین دیوونه ها میشینم به زار زدن😔

این نیز بگذرد...                                   
اره ...میفهمم حرفاتو عزیزم...نمیدونم ما باید چیکار میکردیم واسه خدا...ک بقیه کردن 

نمیدونم شاید گناهام خیلی سنگینه که اینجوری دارم مجازات میشم

این نیز بگذرد...                                   
نمیدونم شاید گناهام خیلی سنگینه که اینجوری دارم مجازات میشم

هر گناهی داشتی تا الان پاک شدی ک ۱۲ساااال...ادم یه روز زجر کش بشه پاک میشه چ برسه ب اینهنه مدت...انتظارش کشنده هست...من ک هیچ انگیزه ای ندارم

نه نداره شوهر من کلا تحرک نداره ما میکرو انجام دادیم ولی نشد بهمون گفتن طبیعی باردار نمیشی الانم که ...

اخ عزیز دلمم...والا شوهر من ک عمل کرده..‌قبل عمل تعدادش۶ ملیون تحرکش ۳۶ بود ..دکتر گفت مشکلی نیس فقط تعداد کمه ک باعمل خوب میشه..ولی من امیدی ندارن

شوهرت بعد عمل چ چیزعهای میخوره شوهرمنم تازه عمل گردع

عزیزم واسه ۳ ماه دارو نوشت براش..کلومیفن ویتامینا با پنتوکسی فیلین و فرتیل اید...شوهرت تعداد و تحرکش جند بود؟

هر گناهی داشتی تا الان پاک شدی ک ۱۲ساااال...ادم یه روز زجر کش بشه پاک میشه چ برسه ب اینهنه مدت...انت ...

آخ گفتی فقط کسی که این دردو کشیده میدونه خیلی سخته              عزیزم امیدوارم تو دیگه بیستر از این انتطار نکشی الهی که به حق امام حسین به همین زودی مادر بشی 

این نیز بگذرد...                                   
اخ عزیز دلمم...والا شوهر من ک عمل کرده..‌قبل عمل تعدادش۶ ملیون تحرکش ۳۶ بود ..دکتر گفت مشکلی نیس فقط ...

نه عزیزم امیدوار باش خیلیا با عمل واریکوسل مشکلشون حل شده انشاالله باردار میشی

این نیز بگذرد...