2777
2789
عنوان

جاریم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 97 پست
هیچی کاری ازم برنمیومد دو روز تموم یه دل سیر گریه کردم  و از خدا خواستم بهترین و برام بزاره کنا ...

منم خیلی گریه کردم....کاشکی جواب بگیریم..

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
چندساله ازدواج کردی؟ 

۵ سال 

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون عزیز دلم...کاش این روزای سخت تموم بشه

این روزاهم میگذره خدا از روزای بد نگذره 

توکلت به خداباشه تادیدی باردار شدی تموم چیزای گرم رو بزار دور اصلا گرمی نخور که خدایی نکرده می افته سه ماهه اول خیلی مراقب خودت باش من کسی نبود بهم بگه روزی ۳تا تخم مرغ میخوردم کلی خورشت بامیه کلی موز کلی اجیل گردو بادام پسته فندق چربی کله پاچه الان لکه بینی خیلی زیاد دارم همه رو گذاشتم کنار پناه برخدا انشاالله چیزی نشه بعد ۵ سال باردار شدم توکلم به خداست 

اگر از عاشقـــیـــ گفتم      همیشه ازتو گفتم ...
متفورمین یه ساله میخورم اولاش بودم ولی الن منتظرم وضعیتش نرمال بشه‌..دقیق تعداد و تحرک چقد بود؟مال ش ...

باورکن دقیق یادم نیست بنظرم سه ماه دیگه صبرکن اگه نشد آی یوآی کن اول انشااله جواب میگیری هزینش یه تومنی میری من سنم داره میره بالا بایدزودترکاری کنم حالا شمااگه سنت پایینه تایکسالم جاداره صبرکنی

عشق ابدی من همسرم
 دختر خاله های شوهر من بعد من عروسی کردن یکیشون چند ماه دیگ زایمان میکنه یکیشم تازه زایمان کرده ...

ای خدا...این چ حس بدیه...

این روزاهم میگذره خدا از روزای بد نگذره  توکلت به خداباشه تادیدی باردار شدی تموم چیزای گرم رو ...

خدا برات حفظش کنه...باشه حتما‌‌‌...کاش من باردار بشم مراقبت‌پیش کش

باورکن دقیق یادم نیست بنظرم سه ماه دیگه صبرکن اگه نشد آی یوآی کن اول انشااله جواب میگیری هزینش یه تو ...

۲۴ سالمه

عزیزم درخواست دوستی بدم قبول میکنی اخه منم دقیقا مشکل تورودارم 

باشه 

مرسی عزیزم اینماهم اقدام کردی؟

ن ...درست نشد...‌

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2200264/سلام-من-طب-سنتی-کار-میکنم-میخوام-این-تاپیک-رو-بزنم-برای-کسایی-که-نازایی-دارن-یه-دستور-ساده?page=1

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
ن ...درست نشد...‌

لینگ گذاشتم زری جون دستور داده بخدا باردار میشی ان شاالله دستورش خیلی خوبه نگران نباش 

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
گروه دارین اگر ما رو هم ببرین لطفا  سپاس

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2200264/سلام-من-طب-سنتی-کار-میکنم-میخوام-این-تاپیک-رو-بزنم-برای-کسایی-که-نازایی-دارن-یه-دستور-ساده?page=1