2777
2789
عنوان

جاریم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 97 پست
بخدا خیلی کمکشون کردم تو این دوروز واسش سوپ درس کردم...و خیلی کارا...اما از ته قلبم خستم کلافم....

من درکت میکنم گلم برای اقدام به بارداری برو دکتر زیر نظر باش خیلی زود باردار میشی استرس عامل اصلی نازاییه مراقب باش گرفتارش نشی خودتو سرگرم کن بروباشگاه بیرون بزار وقتت تو خوشی بگذره ببین چطوری زود باردار میشی 

اگر از عاشقـــیـــ گفتم      همیشه ازتو گفتم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت می کنم منم۶ ساله عروسی کردم  بعد ۵ سال حامله شدم کلی ذوق داشتم که سر عروسی برادرشوهرم &nbs ...

عزیزم😢اخه دلمم نمیخواد حساس باشم ولی دست خودم نیست...نمیدونم چیکار کنم..تو چیکار کردی

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
من درکت میکنم گلم برای اقدام به بارداری برو دکتر زیر نظر باش خیلی زود باردار میشی استرس عامل اصلی نا ...

خیلی شرایطم سخته ..خیلی 😢ب خدا میگم تو این یه سال اینقده عذاب کشیدم همه گناهام پاک شده....به نگاهی بهم بنداز دیگه

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
چندوقته اقدامی عزیزم؟

یه سال و چن ماهی میشه...نشد ک نشد...فهمیدیم شوهرم واریکوسل داره عمل کرد...ولی اصن امید ندارم باردار بشم

خیلی شرایطم سخته ..خیلی 😢ب خدا میگم تو این یه سال اینقده عذاب کشیدم همه گناهام پاک شده....به نگاهی ...

برات الان موقع نمازم دعا میکنم تو ام دعا کن برای ارامش خودت بخدا سخت نیست تو میتونی خوشحال باشی به خودت انرژی منفی نده 

اگر از عاشقـــیـــ گفتم      همیشه ازتو گفتم ...
گروه کجاست؟شوهرمم واریکوسل عمل کرده خودمم پلی کیستیکم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2200264/سلام-من-طب-سنتی-کار-میکنم-میخوام-این-تاپیک-رو-بزنم-برای-کسایی-که-نازایی-دارن-یه-دستور-ساده?page=1

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
https://www.ninisite.com/discussion/topic/2200264/سلام-من-طب-سنتی-کار-میکنم-میخوام-این-تاپیک-رو-بزنم ...

برو تاپیک زری جون خیلی خوبه 

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
یه سال و چن ماهی میشه...نشد ک نشد...فهمیدیم شوهرم واریکوسل داره عمل کرد...ولی اصن امید ندارم باردار ...

ببین عزیزم منم پلی کیستیکم شوهرمم یکساله عمل کرده ولی باردارنشدم حالااینماه رفتم مرکزناباروری توام برو وقتت رو هدرنده دوبارهم آی یوآی کردم ولی باردارنشدم احتمالا بخام آی وی اف کنم

عشق ابدی من همسرم
برات الان موقع نمازم دعا میکنم تو ام دعا کن برای ارامش خودت بخدا سخت نیست تو میتونی خوشحال باشی به خ ...

ممنون عزیز دلم...کاش این روزای سخت تموم بشه

ببین عزیزم منم پلی کیستیکم شوهرمم یکساله عمل کرده ولی باردارنشدم حالااینماه رفتم مرکزناباروری توام ب ...

اخه تازه ۳ ماهه عمل کرده...شوهرت وضعیتش قبل و بعد عمل چطور بود؟😢

اخه تازه ۳ ماهه عمل کرده...شوهرت وضعیتش قبل و بعد عمل چطور بود؟😢

قبل کم تعدادوتحرک کم بود بعدعمل تعدادخوب شده ولی تحرک نه من هرماه قرص وامپول استفاده کردم ولی نمیشد زیرنظردکترهستی یا نه

عشق ابدی من همسرم
عزیزم😢اخه دلمم نمیخواد حساس باشم ولی دست خودم نیست...نمیدونم چیکار کنم..تو چیکار کردی

هیچی کاری ازم برنمیومد دو روز تموم یه دل سیر گریه کردم  و از خدا خواستم بهترین و برام بزاره کنار ،الانم خدایی بچش و خیلی دوس دارم هرچند جاریمم خدایی دختر خوبیه ،بعد زایمانشم یه زنجیر طلا براش خریدم بردم که فک نکنن حسودیش و می کنم ولی بازم نمیشه حسرت نخورد وقتی می بینم چه جوری برا بچه اون سر و دست می شکنن پیش خودم میگم این حق بچه من بود

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
قبل کم تعدادوتحرک کم بود بعدعمل تعدادخوب شده ولی تحرک نه من هرماه قرص وامپول استفاده کردم ولی نمیشد ...

متفورمین یه ساله میخورم اولاش بودم ولی الن منتظرم وضعیتش نرمال بشه‌..دقیق تعداد و تحرک چقد بود؟مال شوهرم تعداد۶ ملیون تحرک۳۶ دکتر میگفت فقط تعدادش کمه