2777
2789
عنوان

عکس طلا😍

1272 بازدید | 99 پست

عکس النگوهاتو نو میزارید؟یا النگویی ک خوشتون میاد ازش.عکس بزارید تا بقیه لایک کنیم ببینیم کدوم خوشمل تره.میخام بخرم .اصلا از تو بازاری ها خوشم نیومد ک😢

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=105948719]النگو ندارم    [/QUOT

ایشالا دوست داشتی بخری

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
از النگو بدم میاد ، دستبند دارم

خب عکسش بزار

من اصلا ندارم اصلا خوشم نمیاد

کلا ازطلا؟

هر چی سعی کردم الان از دستم عکس بگیرم نشد 😁 یکی دوتا گرفتم شبیه هر چی شد به جز دستی که النگو توشه 

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !