2777
2789
عنوان

عکس طلا😍

1272 بازدید | 99 پست

عکس النگوهاتو نو میزارید؟یا النگویی ک خوشتون میاد ازش.عکس بزارید تا بقیه لایک کنیم ببینیم کدوم خوشمل تره.میخام بخرم .اصلا از تو بازاری ها خوشم نیومد ک😢

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=105948719]النگو ندارم    [/QUOT

ایشالا دوست داشتی بخری

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
از النگو بدم میاد ، دستبند دارم

خب عکسش بزار

من اصلا ندارم اصلا خوشم نمیاد

کلا ازطلا؟

هر چی سعی کردم الان از دستم عکس بگیرم نشد 😁 یکی دوتا گرفتم شبیه هر چی شد به جز دستی که النگو توشه 

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !