2821
2789
عنوان

امبدینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 275594 بازدید | 183 پست
سلام عزیزمجقدر وزن کم کردی؟؟

سلام

عزیزم من نشد ادامه بدم با یک جلسه هم دکتر گفت اتفاق خاصی نمیفته، حدود ۳ کیلو کم کردم که چون بخاطر استرس یه کم غذا خوردنم زیاد شده بود فکر کنم دوباره برگشت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درد ک تقریبا داشت از امپول زدن بیشتر منتها ارزششو داره اره بابا خیلی از طب سوزنی تاثیرش بیشتره و سری ...

سلام عزیزم ،ادرس جایی که رفتی امبدینگ تومشهد و تلفن شو برام می فرستی ،چون من مشهدم ،ممنون میشم 

من چند روز پیش انجام دادمنگران دردش بودم ولی مصمم بودم انجام بدم، بنابراین وقتی دستیار دکتر ازم پرسی ...

سلام عزیزم 

شما راضی بودید 

نتیجه جلسات امبدینگ روی بدنتون چه جور بود 

سلام من پیش دکتر الهام مشتاق امبدینگ انجام دادم خیلی راضی بودم وبسایتش رو براتون میزارم می تونید به وبسایتش سر بزنید 

خیلی دکتر خوبی هستند اینم بگم می تونید رایگان ساعت ها از ایشون مشاوره بگیرید.

منم دیروز انجام دادم شکم پهلو

۲ و ۸۰۰ شد

تا ماه بعد

توگوشمم از همون چسبها گذاشت دیگه انشاله که خوب جواب میگیرم امروز دورشکمم رو سانت میزنم ببینم چی میشه

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
منم دیروز انجام دادم شکم پهلو ۲ و ۸۰۰ شد تا ماه بعدتوگوشمم از همون چسبها گذاشت دیگه انشاله که خوب جو ...

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی 🙏🙏🙏🥺🥺🥺سوال دارم ...اسم و آدرس دکترت چیه؟ الان چقدر تغییر کردی؟

من وقت گرفتم برم ولی خیلی دو دلم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز