2777
2789
عنوان

امبدینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 251114 بازدید | 175 پست
شما انجام دادید دوست عزیز ؟؟ نتیجه داشت روی شما ؟ کدوم شهرید ؟

سلام عزیزم من و خواهرم باهم انجام دادیم من بعد دوجلسه ول کردم چون تصمیم به عمل گرفتم!ولی عمل هم نکردم!!!🫤🫤

تهرانم.ببینید بد نبود خواهرم سایز کم کرد من چون ول کردم نمیتونم نظر درست حسابی بدم ولی دکترمون فوق العاده انسان و باوجدانه.توو همین نی نی سایت هم سرچ کرده بودم و باتوجه به نظرات رفتم 

دکتر غیاثی…در کل طب سوزنی بد نبود خوابم یه مقدار منظم تر از قبل شده میر به شیرینی هم خیلی کمتر شده …

سلام عزیزم من و خواهرم باهم انجام دادیم من بعد دوجلسه ول کردم چون تصمیم به عمل گرفتم!ولی عمل هم نکرد ...

ممنون برای پاسخگویی 

یعنی تو همون دو جلسه هیچ تغییر سایزی نداشتین خودتون 

به من گفتن طی ۳ جلسع سایزت از ۴۸ میشه ۴۲ 😐

خواهرتون چند جلسع انجام داد ؟ چقدر سایز و وزن کم کرد ؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون برای پاسخگویی  یعنی تو همون دو جلسه هیچ تغییر سایزی نداشتین خودتون  به من گفتن طی ...

وای نه معلومه اون کسی که بهتون گفته صادق نبوده!!!

اگر اینطور بود که همه میرفتن‌امبدینگ

خواهر ۴جلسه انجام دادن ۲کیلو کاهش وزن داشتن و ۲/۵سانت از دور بازوشون کم شد

سلام دوست عزیز من تهران پیش دکتر امیرهومن کاظمی رفتم استاد دانشگاه چین هم هست دو روزه امبدینگ کردم ا ...

این چه آدرس دادنیه 

شریعتی نیست 

پاسداران هست. 

بیمارستان اقبال ؟؟؟ جنب بیمارستان لبافی نژاد 

امبدينگ براي شما اصلا مناسب نيست ما يه تيم هستيم از پزشك سنتي و سوزني با من هست،

سلام عزیزم من دیسک کمر ر دارم و یک قسمت کف پای چپم و ساق پام حالت گز گز و مور مور دارم با طب سوزنی میتونید این بی حسی را برطرف کنید؟ ادزستونم برام بزارید لطفا

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤
این چه آدرس دادنیه  شریعتی نیست  پاسداران هست.  بیمارستان اقبال ؟؟؟ جنب بیمارستان ...

شما پیش دکتر کاظمی امبدینگ کردید؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
چون شما بدنتون خشك هست ... امبدينگ باعث ميشه بدنتون با كمبود اب مواجه بشه و به دنبال اون كمبود ويتام ...

سلام وقت بخیر.

من پایه صفرا غلبه ی بلغم دارم 

ب مدت ۵سال از سایز ۴۲ رسیدم۵۲

خیلی بازوهام گنده و هیکلم زشت شده.

برا من موثره؟