2777
2789
عنوان

امبدینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 250919 بازدید | 175 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دو جلسه امبدینگ انجام دادم سه جلسه ما بینش سوزنی امبدینگ هر سه هفته یکباره هفته ای یکبار سوزنی&n ...

سلام دوست عزیز من تهران پیش دکتر امیرهومن کاظمی رفتم استاد دانشگاه چین هم هست دو روزه امبدینگ کردم از فردا صبح تغییرات کاهش سایز رو رو بدنم دیدم خیلی در مورد دکتر برای امبدینگ تحقیق کردم چون کار هر دکتری نیست و باید بلد باشن کدوم قسمت امبدینگ انجام بدن ادرسشم شریعتی بوستان نهم روبروی بیمسارستان اقبال کلینیک بهروز تازه امروز 3 روزه من انجام دادم خیلی راضیم با اینکه با ورزش و رژیم بسختی وزنم کم میشه ولی توی سه روز خیلی راضیم اگر تهران هستید حضوری برید نوبت بگیرید بهتره چون تلفنی نوبت رو دیر میدن و تلفنشم ندارم 

دقيقا  اگه اثر داشت ديگه كسي ميرفت دنبال رژيم و عمل ؟!

باید دکترش بلد باشه هر کسی میتونه نخ تزریق کنه ولی قسمتی که باید تزریق بشه مهمه من خیلی تحقیق کردم الان سه روزه امبدینگ پیش دکتر امیرهومن کاظمی انجام دادم واقعا راضی هستم به یکی از دوستان هم گفتم از فردا صبحش تغییرات کاهش سایز رو دیدم واقعا باید تخصص خوب داشته باشه بدونه کدوم ناحیه بزنه وگرنه بقول شما پول دور ریختنه البته سیستم بدنی هر شخصی فرق میکنه یکی با جلسه اول تغییر میکنه یکی با بار دوم ببعد

باید دکترش بلد باشه هر کسی میتونه نخ تزریق کنه ولی قسمتی که باید تزریق بشه مهمه من خیلی تحقیق کردم ا ...

منم دقيقا پيش ايشون امبدينگ كردم تو مطب دكتر ميرغضنفري 

اونجا يه روزايي ميان كاراشون رو انجام ميدن 

تازه شش جلسه و هر جلسه ٧٣٠ تومن 

تو گوشمم يه دونه هاي ريز قلقي 

اينكار اصلا جواب نميده يه جلسه بيشتر نرفتي ،پولت رو حروم نكن 

ولي كار طب سوزني شون روي بيماري هاي مختلف خيلي خوبه 

و نميخواستم اسمشون رو بگم چون خودتون گفتيد خواستم در جريان باشيد 

هركسي هم ديدم نتيجه اي نگرفته 

حيف پول واقعا 

منم دقيقا پيش ايشون امبدينگ كردم تو مطب دكتر ميرغضنفري  اونجا يه روزايي ميان كاراشون رو انجام ...

ببخشید عزیزم یعنی شما تو ۶ جلسه اصلا لاغر نشدین؟!؟؟

من از دکتر کاظمی وقت گرفتم الان نمیدونم برم پیش ایشون یا نه !؟☹️ 

ببخشید عزیزم یعنی شما تو ۶ جلسه اصلا لاغر نشدین؟!؟؟ من از دکتر کاظمی وقت گرفتم الان نمیدونم برم پیش ...

نه من اصلا تغييري نكردم 

جلسه اول و دوم به خودم تلقين ميكردم كمي جمع شدم 

ولي فايده اي نداشت 

خود دكتر هم ازشون سوال كنيد ميگن رو بعضيا اثر داره ،من سوال كردم با يكي دو جلسه هم متوجه نميشم ؟گفتن نه 

من شكم و پهلو و خط سوتين ميزدم ،خط سوتين كه تمام لباسهام پر خون ميشد 

يه دونه هاي قلقلي هم كار ميذاشتن تو گوشم ،اسم اون رو نميدونم ،ولي من گوشم رو زياد ميخارونم سريع ميريخت 

از اول هم به خاطر چاقي رفتم پيش دكتر ميرغضنفري كه هم برام امبدينگ نوشتن هم ماساژ و نسخه دارويي كه اصلاح مزاج كنم 

الان اونقدر سرخورده شدم كه ديگه درمان دكتر ميرغضنفري رو هم ول كردم

آخرش هم ميگن برو سبك زندگيت رو عوض كن و رژيم و ورزش كن  

ببخشید عزیزم یعنی شما تو ۶ جلسه اصلا لاغر نشدین؟!؟؟ من از دکتر کاظمی وقت گرفتم الان نمیدونم برم پیش ...

ولي ديدم طب سوزني شون چقدر رو بيماري هاي ام اس و خيلي بيماري هاي ديگه موثره 

چون تو مطب بقيه رو هم ميبينيد 

بعضي ها همسرشون بغلشون ميكنه مياره چون توانايي هيچ كاري رو ندارن ولي بعد از چند جلسه خيلي بهتر شدن 

اره خیلی زیاد الان ک یک ماهه رفتم 8کیلو کم کردم و سایزم از 46 رسیده به 40خیلی خوب بود فقط امیدو ...

سلام خانمی چندتا سوال داشتم اگه بودین میشه جوابمو بدین،

نخ و کاشتن درد داشت؟

کبودیش تا چند وقت بود؟

جاهای سوزن میمونه؟

تو چند وقت کم کردین و چند کیلو؟

برگشت داشت؟

ببخشید سوالم زیاد شد

💕💞