2777
2789
عنوان

عشق واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 112 پست

ممنون.. . فقط یه چیز داستان داره اتفاق می افته من تا امروز رو یجا آماده میکنم و فردا پستشون میکنم.. . روزای بعد چطور میشه.. . آیا اونایی که دارن دنبال می کنن میتونن بیان و ببینن چی شده؟ 

نه نه هر پست میزاری توضیح بده یه باربقیه نظر میدن بعدش تاپیکارو بخون یه ماه دستت میاد قشنگ

ممنون از راهنمایی خوبتون.. .
این داستان الان داره اتفاق می افته و من همه اتفاقات تا فردا رو یکجا آماده میکنم و به همون روش که شما گفتید پستشون میکنم.. .
میمونه اتفاقات روزهای بعد و این ممکنه ماهها طول بکشه.. (  البته قطعا تو یه بازه زمانی یکنواخت میمونه) و فقط صحبت با دوستان و نظراتشون و پیش بینی هاشون میمونه.
برا ادامه باید چکار کنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون از راهنمایی خوبتون.. . این داستان الان داره اتفاق می افته و من همه اتفاقات تا فردا رو یکجا آما ...

اره داداش پست میزاری هر روز 

هه خواننده هاتو لایک کن بیان بخونن

ونظر بدن

اینجور میشه

لایک نکنی نمیفهمه کسی

از نظرم ی تاپیک دیگه بزن

بگو ک داستانم سریالیه

هرروز پست میزارم نظر بدید راهنمایی کنید وقتی لایکتون کردم

دوستان

زنم خیلی شکاک بود. تا حدی که دیدم داره خودشو نابود میکنه تصمیم گرفتم ببرمش پیش روانشناس. زیر بار نمی ...

تو سال ۵ ازدواجمون بودیم و دکترم دکتر مانی،  بهم گفت با توجه به اتفاقات این ۶ ماه به احتمال زیاد دیگه اعتماد نمیکنه و دکتر نمیاد و این یکی از مشخصه های این بیماریه، دوسش داری؟ گفتم آره.. . گفت نهایت تلاشت رو کن تا هرجور اون  میخواد رفتار کنی و مقاومت نکن و کوتاه بیا تا ببینیم چی میشه. شاید تونستی با رفتارت بیاریش دکتر. دور جدید شروع شد. بخاطرش تمام موقعیت های شغلیمو از دست دادم و درست نشد که نشد.. . ۵سال دیگه ادامه دادم چون دوسش داشتم.. . تمام صدمات این برخوردها متوجه خودم شد. هیچ جا نمیرفتم. دنبال یکار میگشتم که یه دختر هم توش نباشه . خوب نمیشد. بجایی رسید که رفتم پیش روانپزشک ( دکتر رامین افشاری) شروع به خوردن قرص های اعصاب کردم و اون همچنان ادامه میداد.. . .. . .. 

تو سال ۵ ازدواجمون بودیم و دکترم دکتر مانی،  بهم گفت با توجه به اتفاقات این ۶ ماه به احتم ...

دکتر افشاری همون وقت بهم گفت اگه بفکر دخترت هستی و نگرانشید سریع ازش جدا شو. به حرفش گوش ندادم و ادامه دادم و نهایتا به شکل بسیار زشت و ناجوری از طرف او اقدام و از هم جدا شدیم. 

اره داداش پست میزاری هر روز  هه خواننده هاتو لایک کن بیان بخونن ونظر بدن اینجور میشه لایک ن ...

ببخشید لایک کردن یعنی چی؟ باید چکار کنم؟ فقط اون قلب پایین رو بزنم. 

راستی یه درخواست دوستی زدم. .. این فقط برا راهنمایی بود یه وقت جسارت نشده باشه.. . صلاحدید با شما.. . 

ببخشید لایک کردن یعنی چی؟ باید چکار کنم؟ فقط اون قلب پایین رو بزنم.  راستی یه درخواست دوستی زد ...

اره همون قلبه رومیزنی میشه لایک

درست زدی

خواعش میکنم امیدوارم راهنماییتون کرده باشم

ی مدت تو سایت باشید حله

اره همون قلبه رومیزنی میشه لایک درست زدی خواعش میکنم امیدوارم راهنماییتون کرده باشم ی مدت تو سایت ...

همین طوره راهنمایی عالی بود و من صمیمانه از شما تشکر می‌کنم. 

روز اول : ۲۸ شهریور ۱۳۹۸

ادامه داستان بعد از. .. . تا تو ذوقش بخوره/ نخوره

مجتبی با گوشی سرگرم بود و یکباره به ذهنش رسید که ببینه سایت همسر یابی وجود داره. چه شکلیه و.. .. تو گوگل سرچ زدو یکی رو انتخاب کرد.  ثبت نام کرد و جزییات وضعیتش رو ثبت کرد و وارد شد سریع رفت حمام تیپ زد و یه عکس خوشکل گذاشت تو سایت.

(یه بخش داشت که نوشته بود همسرم چنین باشد و چنان : مجتبی نوشت.همسرم خونه و ماشین داشته باشه  و شاغل هم باشه؛ در کل پولدار باشه). . . 

(یه بخش داشت که نوشته بود همسرم چنین باشد و چنان : مجتبی نوشت.همسرم خونه و ماشین داشته باشه  و شاغل هم باشه؛ یا پولدار باشه) و تو (یه بخش دیگش من چنان هستم و چنین بود که مجتبی نوشت: بیکارم، خونه ندارم، ماشین ندارم، مطلقه ام، یه دختر ۶ ساله هم دارم) خانم های مختلف از شهر های مختلف و شرایط جور وا جور تو سایت بودن. تو اولین روز ۲۰ نفر رو انتخاب کرد و پیام علاقمندی براشون ارسال کرد. 

ساعت ۱۱ شب  به سایت مراجعه کرد و فقط یه پیام اومده بود.. . . ساناز از تهران( ه. ه. ه. ه تو هیچی نداری دنبال زن پولدار هم میگردی بدبخت.)

مجتبی هم در جوابش گفت . ممنون از توجهتون .

دیگه مطمئن شد تلاش بیهوده هست و کسی با این شرایط ( بیکارم، خونه ندارم، ماشین ندارم، مطلقه ام، یه دختر ۶ ساله هم دارم) زنش نمیشه.

جالبش هم این بود که برای همسرش شرط هم گذاشته بود((.همسرم خونه و ماشین داشته باشه  و شاغل هم باشه، یا اینکه پولدار باشه)) .   واقعا خنده داره .

کارای که مجتبی تو این مرحله کرده رو نپسندید و ناراحت بشید، حق کامل با شماست. ولی خواهش میکنم در ادامه همراهیش کنید.
چون نکات آموزشی زیادی توش نهفته‌س..
تصمیم گرفت پروفایلشو تغییر بده. مجتبی تبدیل شد به یه مرد پولدار( درآمد ماهیانه بالای ۱۰ میلیون، ماشین سواری بالای ۳۰۰ میلیون، منزل دارد، صاحب یک بازرگانی بزرگ و معتبر). .

سایت رو بست و خوابید. صبح که بیدار شد کلی پیام براش اومده بود. متن همه پیام ها این بود.مثلا: ( سلام. سارا هستم از قزوین و علاقمند به آشنایی با شما هستم. لطفا پروفایلمو بررسی کنید. منتظرم)

و دقیقا همین متن رو خودش برا خیلیا فرستاد(( سلام مجتبی هستم از شیراز و علاقمند به آشنایی با شما هستم لطفا پروفایلمو بررسی کنید. منتظرم))