2777
2789
عنوان

نامزدیمو بهم زدم حالم خیلی بده😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 130 پست
آبروی پسره جلو خانواده اش بره زشت تره.... حداقل لا پوشالی میکردی میگفتی بهم نمیخوریم

خوب‌کرد

دیگه پسره با بعدی از این غلطا نمیکنه

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آبروی پسره جلو خانواده اش بره زشت تره.... حداقل لا پوشالی میکردی میگفتی بهم نمیخوریم

نه نمیشه اخه خیلی خودشو خوب نشون داده من میخواستم بی دلیل بهم بزنم من تحقیر میشدم

خیلی عتیقه شدن مردا اسی تو گوش نکنا ولی من بودم برعکسشو میگفتم اونجاش بسوزه😂

حتی تصورشم ترسناکه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

کار خوبی کردی کات کردی 😐واقعا حسشم مزخرف😐

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
قبلا ص ی غ ه کرده از منشی شرکت گرفته تا ازاین زنای..

خداروشکرکه بهم زدی

دیگه بهش فکر نکن

به این فکر که خدا دوستت داشته 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

ب نظرم اشتباه کردی اینا همش تاثیر فیلمه کسی تو واقعیت این کارو نمیکنه اونم داشته فیلم میدیدع تو همون جس و حال خواسته برای زنش از فانتزیش بگه

منم وقتی فیلم میبینم این چیزا میاد تو ذهنم و بیانم میکنم حتی اما هیچ وقت واقعیش ک نمیکنم