توتایپیک های قبلی مشکل رو گفتم پریشب یه فیلم پ و ر ن فرستاده میگه ببین رابطه ج ن س ی سه نفره دوسدارم دوتا زن یه مرد.بعدش من گفتم واقعا؟؟!!گفتش تو واقعیت که نه باعث میشه به زندگی آسیب بزنه ولی فانتزیشو دوسدارم....ازصبح موضوع رو کامل به داییم گفتم اخه پدر و مادرم فوت کردن وبا داییم زندگی میکنم خیلی ناراحتم چرا قسمتم باید اینجوری بشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وایییی او شوخی کرده تو هم زرتی رفتی به داییت گفتی؟؟؟ تو زن شوهرا از این شوخی ها هست
فیلم هم فرستاده که شاید نامزدش هم خوشش بیاد🤨
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
اسی تو گوش نکنا ولی من بودم برعکسشو میگفتم اونجاش بسوزه😂
لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمیآید رفیق💔 زندگی کردن به عاشقها نمیآید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمیآید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کردهاند💔 از لب معشوقههامان ها نمیآید رفیق...💔